14. heinäkuuta 2012

Ihan lomalla


Miten lomalla voikin väsyttää niin älyttömästi?! Aamulla neidin herätessä seitsemän aikoihin tekisi mieli vain kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Ei viitsi meikata. Hiukset vedetään helpommalle mahdolliselle ponnarille. Ja päälle helppo mekko, kaksiosaista vaatetta ei saa aikaiseksi valita.
Ihmeen paljon saa aikaa kulumaan siihen, että aamupalaa nauttiessa seuraa pihalla omaa aamiaistaan nauttivaa jänöä. Ei kiire sitten niin mihinkään! Eikä ollut muuten jänölläkän, ihan pitkän kaavan mukaan veteli apilaa :)


Sen verran sentään saatiin jotain ihan oikeitakin asioita tehtyä, että isäntä leikkasi nurmikon ja me tytöt istutettiin parit ruusut ja kurjenpolvet.

Meillä oli päivällä niin suotuisat ilmat, että levitettiin matto juuri leikatulle nurmelle ja syötiin yhdessä välipalaletut, NAM.
Lettujen syönti oli sen verran uuvuttavaa, että sen jälkeen oli ihan pakko levätä ;)
Meidän vanhempien onneksi myös neiti innostui matolla makoilusta hetkeksi :)

Taustalla muuten näkyy tuota verstaan terassia, jonka kaide on edelleen kesken ja portaat kokonaan tekemättä...asiat tärkeysjärjestykseen...maataan tässä nyt ainakin hetki vielä :)
Yleensä ollaan välipalat vedelty omenapuiden katveessa mutta nyt on ollut niin pilvistä lähipäivät, ettei juuri varjoa tänään haettu!

Välipalan jälkeen saunan lämmetessä otin vielä nokoset olohuoneen lattialla, neidin ja isukin rakennellessa legoilla vieressä! Koskahan sitä olisi levännyt niin, että jaksaisi jotain tehdäkin??! Toivottavasti pian, koska ensi viikolla aloitetaan muutaman ikkunan kunnostus! Mutta se on vasta ensi viikolla ;)
11 kommenttia:

 1. Voi ihanaa että siellä olette saaneet kaapata auringon lämpöä jemmaan, täällä on ollut edelleen epävakaista :(

  Ajattelin ehdottaa vohveliraudan hankkimista muru-ukolle. Nyt kun on eteinen vihdoinkin maalissa ja "kahvisalonki" valmis, olisipa ihana kesän aikana paistella aamupalaksi vohvelit ja haistella ikkunan raosta aamuista tuulta <3

  Ihanaa lauantain iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sunnuntaina taas jatkui epävakaisuus tai oikeastaan koko päivän kestänyt sade, joten ihan hyvä, että eilen otettiin aurinkoa jemmaan :)

   Kuullostaa superhyvältä idealta tuo vohvelien paistaminen aamupalaksi kahvisalongissa <3

   Poista
 2. Ihanan leppoisa kesätunnelmahan teillä on ollut. Lomalla on hyvä lekotella.
  Mukavia leppoisia päiviä jatkossakin :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten makoisat oltavat! Täysin rinnoin vain niistä nauttien nyt: on kesä! :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi, kuulostaa NIIIIn hyvältä. Tällä viikolla väsyttäny ihan sikana ja joka aamu 7.15 soittanu kello. Onneks huomenna saa nukkua ihan niin pitkään ku haluaa. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Toivottavasti pidemmät aamu-unet maistuivat ;)

   Poista
 5. Oikea loma asenne, noin se loma kuuluukin viettää :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on kyllä niin unelmapiha <3

  VastaaPoista