20. heinäkuuta 2012

Melkein surettaa isännän puolesta

Blogia pitkään seuranneet ja te, jotka oikeasti tunnette minut, tiedätte seuraavan seikan. Kun meillä käydään läpi isoja tai rankkoja asioita, tarvitsen jonkun projektin. Hallittu järjestyksessä (tai joskus vähemmän järjestyksessä) tekeminen auttaa minua saamaan myös asiat pääni sisällä järjestykseen.

Isäntä on eilisen päivän siivonnut verstasta, jotta sopisi sinne paremmin kunnostamaan ikkunoita sateisen sään sattuessa kohdalle.

Verstaaseen tuli sen verran tilaa, että iskin silmäni verstaan nurkassa olevaan maalipurkki- ja tärpättipullohyllyyn. Taas koki verstas suuren menetyksen, kun omin tämän kaapin itselleni projektiksi. Melkein surettaa isännän puolesta, mutta vain melkein ;)

Tästä tulee työtaso ja toki myös säilytyskaluste keittiöön! Onhan siinä iso leikkuulauta ja ihanat pienet laatikot...kaapin ovet tosin ovat kadonneet matkan varrella, mutta kuka sellaisia tarvitsee! Tuntuu hyvältä laittaa kuntoon jotakin sellaista, joka on suurella todennäköisyydellä keittiössämme joskus ollut ja kantaa se sisään entistä ehompana. Tämä kyllä vaatii vähän sitä laittoa ensin :)

Iskin silmäni myös noihin pöydän jalkoihin. Vannon kautta kiven ja kannon, että heti kunhan vain keksin mihin ne laitan, teen isännälle verstaan pöytää tukemaan jonkun ihan muun rakennelman!

Kunhan tuo meidän neiti käy nukkumaan, taidan lähteä hiontapuuhiin verstaan terassille ja sen jälkeen ehkä otan laventelikylvyn varpaille. Kyllä tää tästä taas lähtee :)

Ainiin, kävin tänään aivan huippukivassa kesäkaupassa! Onneksi oli kamera mukana, kuvia luvassa piakkoin. Kivaa viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Mikäs sen mukavampaa kun puuhastelu noin kauniissa ympäristössä. Kaapsitasi tulee varmaan hieno ja juurikin keittöön sopiva. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi, meilläkin oli lapsuudenkodissani kellarissa maailman ihanin kaappi isäni maalikaappina! Se oli mummuni vanha. Nyt se on minulla kaupunkimakkarissa paraatipaikalla.
  Noi pöydänjalatkin on niin hienot, jestas, tuohon verstaspöytään voisi vaikka ostaa valmiit jalat rautakaupasta ja ottaa tuo hieno kehikko jalkoineen parempaan käyttöön. Projekteja riittää näköjään teilläkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projekteja riittää :) Tosin isäntä vaikuttaa tekemän noita oikeasti tärkeitä juttuja ja mä vaan haahuilen mieleni mukaan ;) Täytynee ryhdistäytyä ja mennä hänelle ikkunaoppiin...heti sitten, kun mun kaappi on valmis ;)

   Poista
 3. Siis vau, mikä tärpättihylly! Meillä on verstaassa vai lastulevyhyllyjä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eikö olekkin hienon kaapin väärinkäyttöä moinen tärpätinsäilytys ;) Isäntäraukka on menettänyt jo monta hyvää säilytyskalustetta!

   Poista
 4. Odotan mielenkiinnolla millanen kaapista tulee. :) Nuo päydänjalat kannattaa ehdottomasti ottaa parempaan talteen, ovat oikeat kaunottaret. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin odotan mielenkiinnolla millainen kaapista tulee... koko aamun olen pohtinut sopivaa väriä :)

   Poista
 5. No ei tarvi ovia, avohyllyt on just kivat tai sitten vaikka verhot? Ihana löytö, nuo jalatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ovilla tee mitään :) Meillä on tälläkin hetkellä keittiössä ovet poistettu, kun ne on mun mieletä täysin turhat :)

   Poista
 6. Aivan ihania kalusteita!!! Ja mikä hienointa, sinulla on ihana paikka niitä kunnostaa :) Meilläkin olohuoneen säilytyskalusteena toimii autotallin perukoilta aikoinaan löydetty hyllykkö, yläkerran kylppärissä lavuaari istutettu juuri tuollaiseen pöytätasoon, jollaisesta nuo teidän verstaasta löytyvät jalat näyttäisivät ehkä olevan? Puhumattakaan näistä kaikista muista vanhoista, kunnostetuista kalusteista, jotka meitä ympäröivät (uutta taitaa olla vain sängyt tässä huushollissa?). Onneksi projektit eivät ihan heti lopu, autotallin satoa odottaa kunnostusta edelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi :) Meilläkään ei projektit ihan heti pääse loppumaan :9

   Poista