4. heinäkuuta 2012

Rannalla

Meillä on neidin kanssa ollut mahtavan touhukas päivä. Syötiin aamupala terassin portailla  joskus kahdeksan aikoihin ja jäätiin suoraan siitä pihalle. Käytiin vähän urheilemassa läheisellä hiekkakentällä, nimittäin potkimassa palloa. Neidin lempipuuhaa! Ja saa siinä äitikin ihan kunnon treeniä, neiti on nimittäin aikamoinen futishullu! Iltapäivällä lähdettiin käymään läheisellä rannalla. Rantaan pääsee kaunista hiekkatietä pitkin. 

Neiti kulki pyörällä ja minä menin puolijuoksua pyörän kahvasta kiinni pitäen. Neiti ystävällisesti jarrutti aina, kun sanoin, että äiti ottaa nyt kuvan :) 

Miten luonto osaaakin tehdä näin kauniita yhdistelmiä? Tosin tuosta varjoliljasta en tiedä, onko luonnonvarainen kasvi vai levinnyt jostain? Miltähän meidän piha näyttäisi, jos antaisi luonnon hoitaa koko homman?

Ehkä tältä? Ei ollenkaan paha! Tosin vyötäröön asti ulottuvassa vuohenputkimeressä voisi olla hankala kulkea vaikka saunaan tai verstaalle ;)
Vihreät lehdet ja sininen taivas...olin ihan fiiliksissä. Ja neitikin sanoi kotimatkalla "kuuntele äiti miten ihanasti linnut laulaa" <3 Niinpä niin, äitin tyttö :)

Tarkoitus oli käydä rannalla vain katsomassa, miltä se tänä kesänä näyttää...

...mutta niin kuin arvata saattaa, ei se ihan vain katseluksi jäänyt :) Neiti heitti talviturkin! Huomenna mennään kyllä koko iltapäiväksi rannalle ja katsotaan josko äitinkin turkki heltiäisi. Otetaan tällä kertaa uikkarit ja pyyhe mukaan. Ja pyöräilykypärän lisäksi lippis ja aurinkorasvaa!

Aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Teillä näyttää olleen mukava päivä:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanissa maisemissa asutte. Tuota varjoliljaahan ei tahdo ostamalla löytyä, vaan sitä saa lähinnä vanhojen pihojen asukeilta. Hassua nähdä sen kasvavan keskellä vuohenputkipeltoa. Varjolilja on mun suosikkiperennoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin pihalta muutama varjolilja löytyy :) Nyt kun sanot, että niitä on usein vamhoissa pihoissa, niin aloin miettiä tuota paikkaa. Saattaa hyvin olla, että alueella on joskus ollut puutarha. Ehkäpä jopa jonkun omakotitalon piha? Täytyypä tänään katsella vähän eri silmällä paikkaa, kuin eilen ;)

   Poista
 3. Haha kuulostaahan melkein meidän eiliseltä päivältä, tosin me ei oltu yhtä reippaita et oltais kävelty rantaan saakka (no ei varmasti, matkaa on se 10-20km :D) vaan mentiin autolla (: Mutta meilläkään ei äiti heittänyt talviturkkia, tytär vain (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on rantaan vajaa kilometri, joten pyörällä tai kävellen menee mukavasti :) Katsotaan lähtiskö tän äitin talviturkki tänään :)

   Poista
 4. Kaunis rantamatka. Luonto osaa taiteilla kauniin värimaailman, yritän aina muistuttaa siitä itseäni kun pähkäilen joidenkin värien yhteensopivuutta :)
  Yhtä kaunista reissua toivotan huomiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikuttaa siltä, että tänäpäinenkin reissu tulee olemaan kaunis:)

   Poista
 5. Ihana postaus <3 Sulla on todella ajattelevainen ja tarkka tyttö. Hienoa, että hän osaa jo pienestä pitäen arvostaa ja kiinnittää huomiota ympäröivään luontoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Meidän neiti on aika tarkka! Varmaan tuo on suurelta osin multa opittua, koska kiinnitän samoinhin asioihin huomiota ja yleensä myös sanon sen ääneen :) Äitin matkimista siis osaksi varmaan mutta toivottavasti moinen tarkkuus jää pysyväksi :)

   Poista
 6. Meilläkin tytär on heittänyt talviturkin ja sittemmin uinut jo monena päivänä. Mutta äiskä se vaan istuu rantahiekalla ja lilluttelee varpaitaan... Ihania kesäpäiviä teille!:)

  VastaaPoista
 7. Kesä on niin kaunista <3 Ensi viikolla lomani alkaessa tietysti toivon sen tarjoavan edelleen kauneuttaan ja lämmintä halaustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sinulle ehdottomasti loma ajaksi paljon lämpöä ja kesän kauneutta <3

   Poista