6. heinäkuuta 2012

Päivä jolloin Paavosta tuli Fanni

Meillä alkoi aamu pilvisessä säässä (kuvat on otettu neidin päikkäreiden aikana ja sen jälkeen, siksi aurinko paistaa) ja ajateltiinkin neidin kanssa jäädä sisälle puuhailemaan. Olen huomannut, että päivinä, jolloin olemme koko päivän pihalla, joku käy levittämässä lelut ympäriinsä ja sotkemassa keittiön, eikä kukaan siivoa jälkiä. Toiveenani siis oli, että saisimme vähän sotkua selvitettyä.

Päätettiin tehdä neidin nukelle essumekko Mekkotehdaskirjasta.
Paavosta tuli mekon myötä Fanni. Oikeastaan nukke vaihtoi nimeä jo alkukesällä, kun meillä kävi kylässä yksi Fannin äiti :) Terveisiä vaan siihen suuntaan ;)

Mekkokin pitäisi neidin mukaan vielä tehdä. Lupasin, että seuraavana sateisena päivänä ommellaan sitten lisää :)
Essumekon valmistuttua lähdettiin yhteistuumin kirppikselle ja neiti osti kymmenen pientä possua.
Tällaisilla olen itsekin leikkinyt pienenä...jos en väärin muista, niin mamman ja pappan luona!? Joku sukulaisista muistanee?

Äiti osti vanhan lakanan <3 ja mekon, jossa on kiva kuosi ja värit. Mekko on kyllä ihan väärää kokoa mutta ei se haittaa, kun ajattelin käyttää tämän johonkin ompeluksiin. Ja hei! Kuvassa myös meidän kasvilava! Salaatilla ollaan elelty jo pitkään...toivottavasti pian saataisiin muutakin syötävää ;)

Possut pääsivät kylpyyn äitin pyykkiämpäriin :)

Ja omatkin sääret on hyvä pestä ;)
Aurinkoa, lämpöä ja hyvää mieltä jokaisen viikonloppuun!

9 kommenttia:

 1. Mä aina jään ihastelemaan tuota turkoosia Tripp Trappia, se on niin pirtsakka. :) Ja Fanni sai kyllä kauniin mekon!

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi Tripp Trapp on meillä vuorotellen jokaisen käytössä :) Se on neidin tuoli keittiössä, minä lainaan sitä välillä ompelupöydän äärellä ja isäntä soittaa usein kitaraa Tripp Trappilla istuen...käytössä siis lähes koko ajan :)

   Ihanaa viikonloppua teille myös <3

   Poista
 2. No voi liikutus noita kymmentä pientä porsasta. Hieno liivimekko. Kirja olisi ihana saada omaksi. Lainasin kirjastosta ja nyt jo sitä kaipaan. Hieno lakana muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possut on kyllä niin söpöt! Ja lakanaankin olen tosi tyytyväinen :)

   Mekkotehdas on kyllä aivan huippuhyvä kirja! Pitäis tehdä Fannille myös kestovaippa kirjan kaavoilla, kun Fannilla on vain yksi vaippa käytössä. Eihän yhdellä pärjää millään ;)

   Poista
 3. Upeita kesätunnelmia. Tuo possukylpy on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti tykkää tosi paljon vesileikeistä ja jaksaa niitä vaikka kuinka pitkään. Puoli tuntia hurahtaa helposti vaikka omia pieniä astioita tiskatessa :)

   Poista
 4. Ihania hyvän mielen kesäkuvia :)

  VastaaPoista
 5. Fannilla on kaunis mekko :) Mukavia puuhasteluja sadepäivälle tuollaiset ompelukset yhdessä äitin kanssa. Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompeleminen on kyllä kivaa. Neiti osaa antaa mulle nuppineuloja ja painaa peruutus-painiketta ompelukoneesta. Sylissähän tuo istuu ja silmä tarkkana katsoo miten äiti ompelee :) Itsekin olen ensimmäisen nuken vaatteen ommellut 5-vuotiaana, joten neidillä on kaksi vuotta aikaa ottta mallia ;)

   Poista