3. heinäkuuta 2012

Nyt on Tampereella poikettu ja kotiin palattu. Kiva oli nähdä siskon perhettä ja sen enempää en taida reissusta kertoakaan, koska haluan pitää blogin edelleen hyvän mielen blogina ja jakaa POSITIIVISIA ajatuksia arjesta. Kun sensuroin enemmän ja vähemmän heikosti menneet asiat reissusta, niin muuta kerrottavaa ei juuri jää. Valaistakoon asiaa nyt kuitenkin sen verran, että matka alkoi neidin kitistessä autossa reilu pari tunti, ajoimme loppumatkasta harhaan, neiti ei saanut nukuttua päikkäreitä ja loput te arvaattekin. Kertokaa se vielä sadalla, niin ollaan samoilla fiiliksillä! No...huomenna ehkä jo jaksan nauraa reissullemme ;) Mutta palattakoon vielä siihen, että siskon perhettä oli kiva nähdä <3

Reissu tehtiin uudessa mekossa, jonka löysimme neidin kanssa viime viikolla, kun poikettiin alennusmyynneissä. Tämä mekko nyt ei ollut alessa mutta se lienee sivuseikka :)

Reissun aikana kotiin oli tullut vähän lisää pohdittavaa, nimittäin tapettinäytteitä Cole & Sonilta.

Isot palat ovat siis sieltä ja pienemmät suirut Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolalta.

Osassa uusista näytteistä on osaksi kiiltävä pinta, mikä ei ehkä ole meidän juttu.Tapeteista kun tekee 180 asteen käännöksen, törmää arkirealismiin. Reissukassit on vielä purkamatta ja neidin uudet leikit jo alkaneet.

Aurinkoista tiistai-iltaa kaikille :)

10 kommenttia:

 1. Alimman kuvan ylin ja toiseksi alin on kyllä tosi kivoja. Liikaa hyviä vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee laittaa jokaiseen huoneeseen eri tapettia, jotta saa kaikkia kivoja laitettua ;)

   Poista
 2. Miten mulle käy kanssa niin että alesta käteen jää sellaisia tuotteita joita ei tietenkään oo alennettu :)
  Mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin löydän harvoin alesta vaatteita. Ja vaikka jotain kivaa löytyisikin, niin ei koskaan oikeaa kokoa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Nuo kuviokankaiset ovat Nanson ja pavelleet jo vajaat kymmenen vuotta. Hyvälaatuisia siis :)

   Poista
 4. Voihan reissu.. osaan kuvitella sun fiiliksiä aika hyvin ;) No ehkä ens kerralla sitten parempi reissu :) Ihania tapettivaihtiksia! Kyllä on vaikea valinta varmasti.. Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tätähän se lastemn kanssa reissaaminen välillä on. Toisella kertaa kaikki menee kuin unelma ja sitten seuraavaksi kaikki menee pieleen :)

   Poista
 5. Kuulostaa jotenkin tutulta tuo reissunne. Ja kyllä, kohta se jo naurattaa, vaikka huutava lapsi takapenkillä ja äiti yksin ratissa motarilla kiitäen on kaikkea muuta kuin leppoisaa matkailua:)

  Ihania nuo tapetit! Ja kiillottomat tosiaan istuu teidän kotiinne paremmin ainakin näin kuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sitä lasten kanssa reissaamisen ihanuutta :) Meillä on vielä niin, ettei yliväsynyttä neitiä saa illalla nukkumaan sitten millään ja seuraavakin päivä menee känkkäränkkä kaverina. Eilen illalla onneksi nukahti välittömästi omaan sänkyyn :)

   Poista