1. joulukuuta 2013

Nro 1. Lumoan

On  ensimmäinen joulukuuta ja aika avata kalenterin ensimmäinen luukku! Teen tänne blogiin pienimuotoista joulukalenteria, jossa jaan muutamia reseptejä, joululahjavinkkejä, tunnelmointia ja ehkä joitain askartelujakin. Jokaiselle päivälle en missään nimessä ehdi omaa juttua tekemään mutta toivon, että näistä ilmestyvistä luukuista on teille iloa <3

Kerron teille lähipäivinä lisää kalenterista ja ajatuksesta sen takana, mutta tänään annan teille ensimmäisen joululahjavinkin :)

Kyse on tietysti Lumoan tekstikoruista <3 Avasin sydämeni koruista jo Lumoan Stories- blogin puolella ja nyt tuntuu turhalta sanoa enää sanaakaan, kuvat puhukoon puolestaan <3 

Käy lukemassa tarinani korusta Lumoan Stories- blogissa. Sieltä löytyy myöskin koruun liittyvä alelinkki vain tänään, kannattaa siis poiketa!

Sydämellistä 1. adventtia <3

Koru saatu blogin kautta.

19 kommenttia:

 1. Onpas kaunis koru, pitääpä käydä lukemassa juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna :) Käy ihmeessä lukemassa juttu!

   Poista
 2. Onpas ihana idea tuo joulukalenteri ja lahjavinkithän on aina tarpee.
  Kiva koru kun tuommen kaksin-idea. Mikähän sen hinta on?
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat Helena kalenterista ideoita tai vinkkejä :) Nämä korut voi suunnitella itse, eli ne tehdään jokaisen toiveen mukaan tietyistä vaihtoehdoista esim. millainen ketju, miten monta laattaa ja millaisella helmellä jne. Hinta määräytyy omien valintojen mukaan :) Kannattaa käydä tuolla Lumoan sivuilla katsomassa tarkemmin :)

   Poista
 3. Ihana koru!
  Heti alkoi ajatukset raksuttamaan, jos tilaisin itselleni joululahjaksi vastaavan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä aivan ihana ja vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen :) Ja käy tuolla Lumoan Stories-blogissa, siellä on aika tuntuva alennus vain tänään!

   Poista
 4. Kauniit kuvat - blogissani onkin Lumoan-lahjakorttiarvonta niin sinne vain kipin kapin myös kaikki osallistumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu :) Kiitti vinkistä, täytyykin tulla osallistumaan!

   Poista
 5. Tilasin kaasolleni Lumoan-korun kaasolahjaksi hyvin lyhyellä varoitusajalla. Valitsin hääteemamme vaaleanpunaisen ja makeanveden helmen sekä tekstin, kaaso rakastui. Itsekin olisin pitänyt korusta, mutta lahjana ihastutti kyllä naisihmisen täysin! :) Superihania koruja ja laadukkaita ja HEMMETIN hyvä ja nopsa palvelu :) Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kaasolahja! Ja palvelu on kyllä juurikin niin hyvä, kuin sinäkin kuvailit :)

   Poista
 6. Ihanan kaunis ja herkkä koru!

  VastaaPoista
 7. Nuo Lumoan tekstikorut ovat kyllä todella kauniita. Suloinen lahja vaikka kastepäivänä tai minä muuna merkkipäivänä tahansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt kun kävin lukemassa tekstisi Lumoan blogissa, aloin haluta korua itselleni.. Aivan ihana ajatus olisi koru lasten nimillä!

   Poista
  2. Kiva, että kävit lukemassa mun jutun! Lasten nimet...korua voi kantaa aika ylpeänä <3

   Poista