10. joulukuuta 2013

Nro 10. Kaksi viikkoa jouluun

Jouluaattoon on tasan kaksi viikkoa aikaa! Siis neljätoista päivää, olen laskenut ;) Päivät kuluvat kuin siivillä pulkkamäessä, eikä tässä koneella juuri houkuttele istua.

Eilen saapuivat joulukortit postissa. Nyt ne pitäisi enää kirjoittaa! Taidetaan isännän kanssa ottaa illalla korttienkirjoitustalkoot, glögin ja piparien kera :) 

Sain kahtena edellisenä päivänä ihmeellisen siivouspuuskan. Varsin merkillistä :D Ja monenlaista pientä projektia pukkaa, yhtenä kakluunin kyljessä kököttävä kulho täynnä ruisleipävelliä! Imetysdietin purkaminen siis käynnissä, katsotaan kuinka käy.

Olisi muuten aika ottaa jalusta käyttöön taas kaikkia kuvia varten! Sen verran alkaa kohinaa kuvissa olemaan, ettei näitä meinaa näin suurina kehdata julkaista edes!

Mutta nyt vastaan edellisiin kommentteihin ennen, kuin pikkusisko herää :) Kivaa tiistaita!

8 kommenttia:

 1. Kauniin sinisiä kuvia!:) Mun silmä ei niistä mitään "kohinaa" näekään.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina :) Hyvä, jos ei kohina näy ainakaan sulle asti ;)

   Poista
 2. Ihania nuo teidän joulukortit! Kuva tietenkin erityisesti ja sitten tuo perinteinen korttimalli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Korttikuva otettiin jo marraskuun lopussa :) Tuo perinteinen korttimalli on vaan niin helppo, että sen kanssa on hyvä lähteä jouluja toivottamaan :)

   Poista
 3. Mahtavat nuo teidän joulukortit!

  Minulla on askartelut alkutekijöissä. Ja sitten sen jälkeen pitäisi vielä kirjoittaa, osoitella ja postittaa... Hyvin ehtii vielä, eikö niin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii ehtii, hyvin ehtii :) Olet kyllä viitseliäs, kun askarteletkin kortit itse! Mulle tuo korttien kirjoittaminenkin tuntuu teettävän vaikeuksia :D

   Poista
 4. Meilläkin taitaa olla tänään oikein joulukorttien kirjoittamis talkoon! Musta on kuitenkin niin ihanaa aina ne lähettää, vaikka monet taitavat jo siirtyä aivan sähköisiin versioihin. Tästä perinteestä en taida kuitenkaan aivan heti luopua. Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukorttien lähettäminen on mukava perinne! Kiitos Susanna, ihanaa joulun aikaa sinnekin! :)

   Poista