14. joulukuuta 2013

Nro 14. DIY Paperitähti

Innostuin taittelemaan muutaman paperitähden, kun löysin kivan ohjeen. Muutama tällainen, kynttilöitä, joulukukkia ja tietysti kuusi. Niin ja joulurauhaa...isäntä pyysi taas joulurauhaa itselleen lahjaksi <3 Näistä kaikista on meidän joulu tehty, joulun ihania tuoksuja unohtamatta.

Vähemmän on enemmän ehdottomasti, eikä mitään tiettyä värilinjaakaan noudateta. Asetelmat ovatkin ehkä enemmän talviasetelmia, kuin jouluasetelmia :)

Ohje/video tähteen löytyy Googlesta hakusanalla "Omega-star". 

Kaikki tähdet on tehty jo (ainakin) kertaalleen käytetystä paperista.

Sininen tähti on viimeisin ja sen taittelin A4-kokoisesta kirjekuoresta, jossa sain postia alkuviikosta :) Kuoren sisäpuolella oli kiva raidallinen väritys, joka koristaa nyt tähden pintaa.

Loppuun vielä muutama menovinkki viikonlopulle. Lohjan menneen ajan joulumarkkinat järjestetään Pyhän Laurin kirkon tuntumassa Lohjalla ja Korjaamon markkinat järjestetään Helsingin Töölössä. Korjaamon markkinatunnelmassa mukana myös Lumoan :) Me suunnataan tyttöjen ja mummon kanssa Lohjan markkinoille :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Mutta varoitan, tuo paperin taittelu on aika koukuttavaa puuhaa ;)

   Poista
 2. Kauniita! Talviasetelmat ovatkin pitkäikäisempiä kuin varsinaiset jouluasetelmat. Mukavia hetkiä markkinahumussa! Mulla ohjelmassa tukkatohtori ja pikkujoululounastamista ravintolassa kera ystävien:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Markkinoilla oli mukavaa, harmi vaan ettei ollut lunta. Toivottavasti oli maittavat lounaat ystävien kanssa :)

   Poista
 3. Mäkin täällä mietin, josko lähtisi sinne Lohjalle. Niitä markkinoita on kehuttu oikeinkin paljon. Nyt klikkaan itseni tuonne googlen puolelle etsimään ohjeita näihin ihaniin tähtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdoitkohan käydä markkinoilla :) Aikaisempina vuosina on ollut hiukan jouluisempi fiilis...se lumi olisi varmaan tehnyt tehtävänsä!

   Poista
 4. Joulurauha on kyllä ehdottoman hyvä toive. Isäntä se on siis fiksu mies :) Näin aikuistuessa se onkin juuri se asia mitä alkaa arvostaa joulussa eniten, rauhallista yhdessä oloa <3

  Talviasetelmahan on hyvä juttu, ei ole sitten niin kiire niitä joulun jälkeen keräillä pois. Paperitähdet onkin tosi kivan näköisiä, varsinkin tuo kirjekuoresta tehty! Taidanpas itsekin kokeilla huomenissa tuollaisen (tai useammankin) väkertämistä.

  Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa J, ihanaa ja rauhallista joulunaikaa myös sinulle!

   Toivottavasti tuli taiteltua kivat tähdet :)

   Poista
 5. Hienoja noi tähdet! Katsoin ohjeen ja olin pökertyä vaativuudesta ja kestosta! :D
  Joten olet sinnikäs ja taitava!

  Iloa joulun odotukseen!

  t. vakkarivieras

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Vakkarivieras! Ei tuo mun mielestä kovin hankala ollut :D Ensimmäisen kanssa meni tovi, että tajusin miten se tehdään mutta seuraavat oli helpompia :)

   Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

   Poista