28. joulukuuta 2013

Vuosi 2013 osa 1/3

Joulukuussa on tullut fiilisteltyä joulua niin hurjasti, että eiköhän joulun voi nyt blogin puolella kuitata kertomalla, että oli I-H-A-N-A-A!

Sen sijaan ajattelin kerrata kuluvan vuoden tapahtumia muutamassa postauksessa :)

Koko alkuvuosi oli meillä yhtä odottamista ja pidättelyä, sillä olin mooooonta kuukautta sairaslomalla supistusten vuoksi.

Tammikuussa rymsteerattiin olohuoneessa ja neulottiin villahousuja. Hurahdettiin luonnonkosmetiikkaan ja käytiin hiiritaistelua keittiössä. Pohdiskeltiin spesialistiasioita ja tehtiin joulukuvaukset Kaikkien aikojen Joulu -lehteen.

Helmikuussa ihasteltiin helmililjoja <3 Leivottiin ruisleipää ja nautittiin lumisesta maisemasta.

Maaliskuussa oltiin hetki vuodelevossa. Tutustuttiin ensimmäistä kertaa kuvankäsittelyyn ja mietittiin, kuinka pitäisi kehua nainen päivässä. Pohdittiin kuluttamista sisustuksessa ja leikattiin vanhoja omenapuita.

Huhtikuussa vietettiin äitin hellimisviikkoa. Tehtiin kotitekoista mysliä ja rakennettiin olohuoneeseen musiikkinurkka. Alkuvuoden odottelu ja himmailu palkittiin, kun pikkusisko syntyi täsmälleen laskettuna aikana <3 Ja otettiin huhtikuussa vuoden ensimmäiset puutarhakuvatkin :)

Seuraavassa postauksessa jatketaan kesäkuvilla <3

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Ihana käydä läpi, mitä kaikkea onkaan tapahtunut :)

   Poista
 2. Ihania kevättalven tunnelmia!
  Innolla odottelen seuraavaa osaa-
  mukavaa loppuvuotta teille!

  VastaaPoista
 3. Voih, niin ihania kuvia. Ps. luin vasta juttunne lehdestä, myös siinä mahtavia kuvia ja toki on teillä niin kaunis ja kuvauksellinen kotikin. Mukavaa loppuvuotta teille! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Itse olen alkanut lukemaan blogeja vasta tänä vuonna (en ollut jotenkin löytänyt niitä aiemmin) ja sinun blogisi oli ensimmäinen jota aloin seuraamaan säännöllisesti. Ajatusmaailmat kuluttamisesta, kotimaisuudesta ja itse tehdystä on jotenkin samalla aaltopituudella, niin kirjoituksiasi on erittäin viihdyttävää lukea ja olen saanut välillä sellaisia inspiraatio kohtauksia, että on omatkin huushollin nurkat myllätty ylös alas tai keittiössä on hääräily aloitettu täysin varoittamatta (isäntä ei aina ihan ymmärrä että mistä ne villitykset kumpuaa) :D Ihanaa vuoden vaihdetta koko teidän perheelle ja anna palaa samalla meiningillä ensi vuodenkin puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti Suvi <3 Kiitos! Huippua, että olen saanut aikaan mylläystä ja hääräilyä :D Ihanaa vuoden vaihdetta sullekin ja samalla meiningillä on tarkoitus omenatarhassa jatkaakin!

   Poista
 5. Täähän meni kuin tv-sarjoissa. Just kun päästiin siihen h-hetkeen tuli: "Jatkuu seuraavassa jaksossa" ;O) Nyt teit sillä lailla, että jäin koukkuun! Puutarha on se meikäläisen heikko kohta nääs ja oletan, että kesäosiossa on juttua siitä, onhan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ei ollut tarkoitus just H-hetken kohdalla lopettaa :D Mutta tuli tuonne seuraavaan osaan niitä puutarhakuviakin jokunen.

   Poista
 6. Ihania ja tunnelmallisia kuvia! Toivottelen hauskaa sunnutaita sinne tielle <3

  VastaaPoista
 7. Mieletön toi toinen kuvakollaasi. Tuli ikävä vihreää, valoa ja kevättä. Raikkautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Raikkautta on mullakin ikävä mutta kohta se on täällä jo <3 Olen niin optimistinen keväästä, että lasken sen alkavaksi, kun vuosi vaihtuu :D

   Poista