19. joulukuuta 2013

Nro 19. Paketteja

Tein paketointipostauksen Lumoan Stories-blogiin :) Postaus samasta aiheesta mutta hyvin eri sisällöllä, käykäähän lukemassa sekin!

Niin kuin muinakin vuosina, niin myös tänä vuonna meidän lahjat paketoidaan kierrätysteemalla. Mulla on tapana säästää kaiken maailman pakkauspaperit, -narut ja pahvit.

Pakettikortit on tehty pahvisesta A4-kokoisesta kirjekuoresta, narut on sieltä täältä samoin paperit. Kaikki muu on ainakin kertaalleen käytettyä paitsi korteissa olevat kakkupaperit :) Niitä ei ollut laatikossa käytettynä ja puhtaana, joten jouduin tyytymään käyttämättömiin ;) Toki jotain vastaavaa voisi koittaa tehdä itsekin lumihiutale-tyyliin vaikka ohuesta kirjekuoresta.

Kuten olette varmaan kalenteripostauksista huomanneet, mua vaivaa tänä jouluna jälleen voimakas kulutusähky. Se vaivaa ihan ympäri vuoden mutta joulun alla vaiva aina pahenee. Monessa kohtaa sitä voisi olla tyytyväinen paljon vähempäänkin.

Enkä nyt tarkoita vain tavarapaljoutta, vaan myös vaatimuksia itseään kohtaan. Vaatimuksia siitä millaista jouluna pitäisi olla ja miten kaikki olisi "täydellistä". Joulu on kuitenkin rauhoittumisen ja pysähtymisen aikaa, yhdessä olemisen aikaa. Tai meille ainakin.

Vaikka joulu on jo ihan ovella, voi hyvin vielä hetkeksi pysähtyä miettimään, mikä joulussa on tärkeintä. Onko sillä lopulta niin paljon merkitystä, onko joulupöydässä oikeanlainen pöytäliina, riittääkö rosollia varmasti moneksi päiväksi tai kiiltääkö lattia pesun jäljiltä? Oikeastaan kaikki edellämainitut ovat melko yhdentekeviä asioita, jos saa viettää joulun rakkaiden ihmisten kanssa.

Stressivapaata torstaita <3 Ja käykää lukemassa mun juttu myös tuolla Lumoan Stories-blogissa :)

6 kommenttia:

 1. Nuo kakkupaprut on aina niin ihania moneen askarteluun - kiva toi dala häst!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä käytin piparimuotteja korttimalleina, niistä tuo heppakin tuli. Ja Lumoan Suvi on hevostyttöjä, joten ei tuota heppaa voinut jättää tekemättä :)

   Poista
 2. Kylläpä kolahti tämä(kin) postaus! Kuvat ovat kauniita ja teksti täynnä sisältöä. Mulle tulee usein juuri blogeja lukiessa sellainen olo, että meilläkin pitäisi olla jouluna sitä ja tätä ihanaa, vaikka loppujen lopuksi parasta on juuri perheen parissa vietetty kiireetön aika ja nautiskelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että kolahti Riksu! Olen huomannut että blogeissa käsitellään aika paljon hankintoja ja "suorituksia" joulun alla (ja muulloinkin). Voin vain kuvitella miten blogit ja myös joululehdet saavat monen äidin tai oikeastaan kenen tahansa kokemaan "alisuoriutumista" tai huonommuuden tunnetta. Se on kyllä harmi, ettei aina muisteta miten blogeissa ja lehdissäkin esitellään vain tiettyjä osa-alueita/näkökulmia.

   Oikein ihanaa ja kiireetöntä joulua Riksu sinulle <3

   Poista