4. joulukuuta 2013

Nro 4. Lempiriepu

Seuraavan joululahjavinkin aika!

Mulla on jo muutaman vuoden ajan ollut keittiössä ehdoton lempiriepu, nimittäin Susannan työhuoneen bambutiskirätti! Olen tehnyt Susannan kanssa ennenkin yhteistyötä ja koska tämä on yksi ehdoton luottotuotteeni keittiössä, niin kysyin Susannalta, mitä mitä mieltä hän on joulukalenteriajatuksestani :) Jos lempiriepu on jollekin täysin vieras tuote, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan tuotteen ominaisuuksiin Susannan sivuilla!

Isäntä pitää tästä tuotteesta myös, vaikka hänen mielestään tiskirätti ei olekaan kovin mediaseksikäs tuote :D

No tiskirätit onkin asia ihan erikseen, kuin nämä Susannan lempirievut! Nämä ovat ihania!

Hauskasti Susanna lähetti tämän "kiukkuinen kuopus"-printin meille :D Ihan on meidän näköisiä hahmoja, vaikka kuopus ei ihan noin kiukkuinen olekaan :)

Susanna työhuone tarjoaa Aamu omenatarhassa-blogin lukijoille keskiviikosta perjantaihin 4-6.12 15% alennusta tilauksen loppusummasta koodilla TALVIOMENA. Joten nyt vaan saman tien riepuostoksille (klik)! Luulen, että meidän pukinkonttiin klikataan kohta ainakin Mummon pitsiliina- ja Maatuska-kuoseja :)

Lempiriepu saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Ihania! Pitää poiketa siis riepuostoksille, kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on parhaita! Suosittelen oikein lämmöllä :)

   Poista
 2. Ei toiminut ainakaan tänään tuo alennuskoodi :( Ihanan näköisiä ovat kyllä nuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin itsekin testaamassa, enkä saanut toimimaan. Selvittelen asiaa :) Pahoittelut!

   Poista
 3. Heippa kaikki ja tuhatmiljoonaa anteeksipyyntöä. Olin huolimattomasti laittanut alennuksen kauppaan, yksi pieni rasti jäänyt merkkaamatta ja koodi ei toiminut. Mutta nyt toimii. Jatketaanpa alennusta päivällä eteenpäin hyvitykseksi, eli koodi on voimassa vielä perjantainakin.

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Susanna, kiitos :)

   Mukavaa joulun odotusta sinnekin!

   Poista
 4. Tässä voisi oman joulumielen nostattajaksi vaikka ostaa uuden rievun :) Meillä on kestorätit olleet käytössä jo vuosia, mutta Susannalta en ennen ole ostanut. Suomalaista pienyrittäjää tukemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näistä Susannan tuotteista tosi paljon ja suosittelen lämmöllä :) Sitten vaan tilaamaan :)

   Poista
 5. Minullakin on yksi bambutiskirätti, tosin eri merkkinen. Tykkään tosi paljon! Täytyykin kurkata jos löytyisi tuolta linkistä jotain mieluisaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kurkkaamaan! Mä laitoin juuri jättitilauksen menemään :) Sukulaiset saavat taas Susannan tuotteita meidän omenalahjusten kylkiäisenä joululahjaksi :)

   Poista