10. marraskuuta 2014

Niin pahuksen herkullinen välipala

Taas olisi tarjolla herkkuresepti kaikille teille, jotka mietitte mitä syödä välipalaksi, kun perussetti (useilla kai hedelmä, leipä, rahka/jogurtti) alkaa tympimään. En ehkä suosittele nauttimaan purkillista kivikovia ja ruttuisia kuivattuja pihlajanmarjoja (hah) vaan ennemminkin laittamaan muutaman edellä mainitun raakapatukkataikinaan ja voi kuulkaa, kun pihlajanmarja tuo kivaa kirpeyttä suklaiseen välipalaherkkuun.

Reseptiin voi käyttää myös tuoreita tai pakastettuja marjoja tai vaikka puolukoita, jos pihlajanmarjoja ei ole saatavilla. Resepti on maidoton, gluteeniton, kauraton, soijaton ja manteliton. Tarkemmat ohjeet löytyvät Novelle.fistä, tämän linkin takaa. Ja sitten vaan reseptin kimppuun ja tarvittaessa kaupan kautta patukalle :)

Kivaa maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Olen monesti miettinyt välipalapatukoiden tekemistä juurikin koska rahkan syöminen kyllästyttää ja ilman välipalaa ei jaksa (tai sormet syyhyävät toimiston keksivarastolle), ehkä nyt olisi vihdoinkin aika tarttua toimeen tämän postauksen innoittamana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Enne! Ehkä olet kokeillutkin jo, toivottavasti maistui :)

      Poista