1. joulukuuta 2014

Mietinnässä tänään...

...montakin asiaa mutta erityisesti blogin tulevaisuus.


Mulla ei muuta tänään. Loppuun vielä isosiskon kirjoittama talvisatu:

Talvisää

Kylmä viima nyt puhaltaa. Talvi hauskin on. Pulkkamäki kutsuu. Kauniit kukat nukkumaan menee. Hauskin aina kivaa on. Mikään estää ei voi aina pulkkailla. Ihanaa joka päivä pulkkaillaan. Ne päivät hauskimmat on.
Isosisko 5v.

48 kommenttia:

 1. En tiedä mitä mietit kirjoittaessasi blogin tulevaisuuden mietinnästä, mutta itsellä on muutaman viime päivän ajan jo ollut sellainen tuntu, että kukaan ei enää lue blogiani. Ja se tuntuu tietysti kurjalta, koska tästä on tullut minulle niin mieluisa harrastus, enkä ilmankaan osaa enää olla. Tai voi olla, että tämä on vain hetkellistä matalapainetta blogirintamalla, toivon ainakin niin.
  Ja toivon myös että et ainakaan lopettaisi kirjoittamistasi, sillä mielestäni blogisi on yksi parhaita niistä joita luen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sitä mainitsemaasi hetkellistä matalapainetta, että blogeissa käydään vähemmän ja kommentoidaan sitäkin vähemmän. Näin on itselläni ainakin käynyt joka vuosi joulun alla, ihmisillä ei kertakaikkiaan ole aikaa lukea blogeja. Sitten taas vuodenvaihteen jälkeen blogiliikenne vilkastuu. Tämä on oma kokemukseni. Muutamana vuonna olen pitänyt blogissa joulukalenteria ja nähnyt älyttömästi vaivaa, jotta lähes joka päivälle olisi postattavaa ja sitten käyntimäärät ja kommentit ovat molemmat hiipuneet. Sen vuoksi en tänä vuonna teekkään kalenteria, sillä se ei ole kovinkaan antoisaa, ainakaan itselleni.

   Kyllä ne lukijat sieltä palaavat, kunhan ehtivät :)

   Mukava kuulla, että pidät blogistani! Hyvää viikon jatkoa sinulle Kristiina!

   Poista
 2. Olipa ihana satu. Kukat menee nukkumaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä myös niin ihana :) Tyttö oli kirjoittanut sen ihan itse omaan vihkoonsa ja luki sitten mulle. Onneksi sain luvan laittaa sen myös tänne blogiin :)

   Poista
 3. Isosisko on selvästi oivaltanut, että jokainen hetki on arvokas. Aurinkokin näyttäytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko sai taas ihmeitä aikaan! Käytiin kahdesti pulkkamäessä, vaikka ei sitä lunta ihan hirveästi ole. Mutta hyvin se luistaa kuuraista nurmeakin pitkin :D Isosisko sanoi sisälle tullessaan, että meillä ei ole varmaan koskaan ollut näin kivaa! Talvi on ehdottomasti hänen juttunsa :)

   Poista
 4. Hui, et kai vaan ole laittamassa pillejä pussiin? Tämä sun blogisi on yksi ihan lemppariblogejani. Kauniita kuvia ja ajtuksia herättäviä tekstejä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi pillit pussissa, kuin levällään laatikon pohjalla! Hah, keksin tän just omasta päästä :D Ei siis tarkoita mitään :D Mulla on hyvin monenlaisia mietteitä tästä bloggaamisesta nyt, enkä ihan tiedä mihin suuntaan sitä lähtisi. Katsotaan, pitää vähän tunnustella.

   Tosi kiva kuulla, että blogini on yksi lemppareistasi <3

   Poista
 5. Hei
  Kommentoinpa tässä nyt sitten minäkin. Joku mietiskeli tässä kommenttiketjussa, että lukeekohan hänen blogiaan enää kukaan.
  Näin blogien lukijana mietiskelen usein, että mikähän meidän lukijoiden rooli lopultakin on, ja mitä bloggaajat meiltä odottavat. Usein lueskelen ja mietiskelen blogien tekstejä, mutta en kommentoi mitenkään. Joihinkin blogeihin lähettelen kommentteja ja tervehdyksiä blogin pitäjälle, mutta en saa ollenkaan, tai vain harvoin vastakaikua. Sen sijaan tuntuu, että useilla bloggarilla on jonkunlainen sisäpiiri, jonka kanssa viestitellään ja vastaillaan kommentteihin ahkerasti. Siinä tuntee itsensä ulkopuoliseksi, ja blogin seuraaminen hiipuu vähitellen.
  Välillä blogien aihepiirit ovat niin intiimejä ja henkilökohtaisia, että se varmaan karsii osan lukijoista pois, ainakaan ei oikein arvaa kommentoida, jos joku pohtii syntyjä syviä ja ui syvissä vesissä.
  Olen seuraillut useitakin blogeja muutaman vuoden ajan, ja vieläkin minulla on hiukan epävarma olo siitä, että pitääkö kuulua johonkin yhteisöön voidakseen osallistua keskusteluun ja kommentointiin blogin herättämistä ajatuksista, vai onko tarkoitus, että vain bloggarin lähipiiri saa kommentoida, ja vain heille vastaillaan.
  Joihinkin blogeihin ei vaan onnistu edes teknisestikään jättämään minkäänlaista tassunjälkeä, vaikka kuinka yrittäisi kommentoida. Viesti tai kommentti ei kerta kaikkiaan lähde eteenpäin. Muita kommentoijia kyllä riittää, joten joku siinä on meikäläiseltä jäänyt pimentoon.
  Muutamakin bloggari, joiden tekstejä olen seuraillut pidempään, valittelee silloin tällöin inspiraation puutetta ja pohdiskelee lopettamista. Joku on lyönyt hanskat tiskiin ikävien kommenttien ja lukijoiden huonon käyttäytymisen takia.
  Pohdit blogisi jatkoa. En osaa ollenkaan arvailla, mikä on juuri nyt sinun tilanteesi, mutta jotenkin tuntuu, että puuhakkaasti alkanut remonttiblogi on pikku hiljaa muuttunut hiljaisemmaksi ja pohdiskelevammaksi. Oletko jonkun muutoksen keskellä, vai onko remppaväsymys vaatinut veronsa ja inspiraatio on hiukan hukassa? Olet tällä hetkellä aika monessa mukana, joten riittääkö aikasi blogin kirjoitteluun? Pidätkö blogia, jotta tutut ja ystävät voivat seurailla kuulumisiasi, vai pidätkö blogia muitakin varten, ja haluat myös vuorovaikutusta? Kummallekin blogityypille on oma lukijakuntansa, mutta varmaankaan yksi blogi ei voi olla vuoroin sisäänpäin kääntynyt, ja sitten taas vuorovaikutteinen.
  Joku bloggari on reilusti pitänyt jonkin aikaa taukoa, ja palannut uudistunein ilmein ja asiasisällöin takaisin lukijoidensa iloksi hetken vedettyään henkeä.
  Oli miten oli, blogin pitäminen merkitsee aina oman maailmansa avaamista muille. Siinä ottaa samalla melkoisen riskin. Aina se ei ole helppoa, eikä mukavaakaan. Koskaan ei voi tietää, mitä vastakaikua saa. Joskus avaa sielunsa sopukatkin, ja kirjoittaa punnittua puhetta, mutta vastassa onkin hiljaisuus. Joskus tulee lunta tupaan oikein rytinällä, joskus mennään ilkeyksien ja asiattomuuksien loputtomaan suohon.
  Kuvasi ovat olleet kauniita, ja kotisi muutosta on ollut hienoa seurata. Luontokuvasi ovat herkkiä ja mielenkiintoisia.
  Kaikkea hyvää sinulle, ja rauhallista keskitalven hetkeä. Ehkä palaat innoissasi asiaan, kun kaamos hellittää ja valo tulvii tänne pohjolaan. Ehkä päätät luopua tästä ja siirtyä uusiin vaiheisiin. Kukapa tietää... kiitos kuitenkin, että olet jakanut elämääsi tähän asti. Se on ollut hyvin viehättävä ja kaunis tarina.
  Terveisin,
  eräs säännöllinen blogisi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Voi kuinka mukavaa, että kommentoit!

   Joihinkin blogeihin ei tosiaan voi kommentoida anonyyminä. Saattaa olla, että ongelma on siinä. Mitä muuten noihin kommentointeihin ja niihin vastaamisiin tulee niin, itse pyrin aina vastaamaan jokaiseen kommenttiin. Joihinkin tosi vanhoihin postauksiin tulleisiin kommentteihin ei aina tule vastattua mutta muuten vastailen kaikkiin. Ja minulle ainakin kommentoi lähinnä tuntemattomat, joten mitään "sisäpiiriä" ei ainakaan minun blogissani ole. Toisaalta jotkut tuntemattomat kommentoivat niin usein, että heistä kehittyy blogituttuja ja heidän juttujaan muistaa :) Mutta läheiseni kommentoivat todella harvoin, joskus äiti, sisko tai täti jättää jotain kommenttia mutta harvemmin.

   Seuraan itse aika monenlaisia blogeja. Osassa kaikkiin kommentteihin vastataan, osassa ei vastata yhteenkään ja osassa vastataan, jos kommentti sisältää kysymyksen tms. Joten jokaisella bloggaajalla on varmaan oma tapansa.

   Kaikki bloggaajat potevat joskus inspiraation puutetta, ihan kaikki. Se kuuluu kai asiaan. Itsekin olen noita hetkiä kokenut jo useita ja myös muutama blogitauko on takana. Tällä hetkellä inspiraatiota on oikeastaan aika paljonkin mutta en oikein tiedä mitä siitä lähtisin toteuttamaan. Epävarmuus johtuu ehkä siitä, että ideani ovat aika erilaisia mitä blogini on tähän mennessä sisältänyt ja mietin miten lukijat ottaisivat muutokset vastaan. Eli ollaan juuri sen kysymyksen äärellä, jonka tuossa sanoitkin, kirjoittaako itselleen vai lukijoille. Aloin kirjoittaa blogia alunperin itselleni ja läheisilleni mutta matkan varrella myös lukijat ja heidän mielipiteensä ovat tulleet todella tärkeiksi. Ja blogi alkoi sisustuspainotteisena mutta se on muuttunut enemmän "vain arkiblogiksi" sillä ei minulla ole enää kauheasti sisustettavaa :D Ja koska kirjoitan omasta elämästäni, niin kaikki muutokset näkyvät myös blogissani ja olen vähän sen sorttinen, että olen jatkuvassa muutoksessa. Kesän remppaväsymys alkaa onneksi helpottamaan ja mitään suurempaa sillä saralla ei ole edes luvassa. Luulen, että minun pitää vaan ottaa vähän aikaa miettiäkseni näitä ideoitani ja miten inspiraation suuntaisin. Vielä ajatukset ovat aika sekaisin. Mutta ehdottomasti tässä on kyse sellaisesta positiivisesta ongelmasta.

   Voisin jatkaa tätä kommenttia loputtomiin :) Täytyy sanoa, että olet harvinaisen hyvin sisäistänyt näitä bloggaamiseen liittyviä asioita! Kaikki varsin paikkaansa pitäviä seikkoja.

   Mukava kuulla, että olet pitänyt blogistani ja kuvistani. Kiitos, että olet seurannut matkassa mukana. Kaikkea hyvää myös sinulle ja ihanaa talvea!

   Poista
 6. Ja juuri kun tämän löysin! Pystyn postauksissasi näkemään kaikki omat rakkaat haaveeni. Olen aivan ihastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Pauliina, että löytänyt tänne! Hauska kuulla, että olet ihanstunut :) Haaveet on <3

   Poista
 7. Vastikään lukijaksesi liittyneenä kirjoitan minäkin sanasen. Olen lukenut monenlaisia blogeja jo kauan, mutta omien kommenttien jättäminen aina hieman arastuttaa, joten en ole ollut siinä kovinkaan aktiivinen. Nyt kun kohta vuoden olen opetellut pitämään omaa blogia, ilahdun aina suunnattomasti, kun joku kommentoi postaustani. Siitä oppineena olen myös rohkeammin ruvennut kommentoimaan.
  Itse pidän bloggaamista harrastuksena ja aina ajattelen, että harrastuksesta ei saa tulla stressiä. Tietenkin jos blogin pitämiseen liittyy yhteistyökuvioita, niin se on asia erikseen. Elämäntilanteet vaihtelevat, joskus ylimääräistä aikaa on enemmän, mutta toisinaan työ, perhe ja muut kuviot vaativat niin paljon aikaa, että voi olla parempi tehdä, niinkuin itse kokee hyväksi. Blogin pitäminen vaatii kuitenkin kuvaamisineen ja ideoimisineen paljon aikaa. tietokoneella näpyttely ei sekään käy itsestään. Rohkaisenkin sinua kuuntelemaan itseäsi ja asettamaan asiat tärkeysjärjestykseen.
  Kuvasi ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaahtera kommentista! Mukava kuulla, että pidät kuvistani :)

   Ajattelen aika samalla tavalla, kuin sinäkin. Myös minulle bloggaaminen on harrastus, paitis Novellelle tekemäni jutut ovat ihan työtä mutta ne eivät tavallaan blogiini liitykään...jaan vain niitäkin tekemisiäni täällä blogin puolella.

   Onneksi en nykyään stressaa blogista. Aikaisemmin stressasin, jos postausväli venyi kovin pitkäksi mutta nykyään bloggaan silloin, kuin siltä tuntuu. Väkisin bloggaaminen ei ole kivaa ja haluan täyttää arkeni kivoilla jutuilla :)

   Kiitos rohkaisusta, itsensä kuunteleminen on kaiken a ja o. Harrastusten tärkeysjärjestyksessä blogi pitää ykköspaikkaa mutta muuten elämässä on paaaaaaljon tärkeämpiä juttuja :)

   Kaunista talvea sinulle vaahtera!

   Poista
 8. Hyviä kommentteja olet saanut, minä toivon, että jatkat, blogisi on ihana ja kuvat niin kauniita! Olen laiska kommentoimaan, mutta lupaan yrittää enemmän. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu, että nyt kommentoit :) Mukava kuulla, että pidät blogista ja kuvistani!

   Kiitos samoin, hyvää joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 9. Voi älä vain lopeta kuvasi ovat kauniita ja tekstejäsikin luen mielelläni. Itse olen pitänyt blogia vasta puoli vuotta itse innoissani, muista en tiedä. Pitäisi muistaa aina laitta joku, edes pieni kommentti, kun käy lueskelemassa. Yritän muistaa laitella kommentteja! Kiva että on paljon erilaisia blogeja, niistä saa aina jotakin! Meitä kaikkia tarvitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päikkä, kun jätit kommenttia! Kyllä erilaisia blogeja tosiaan tarvitaan ja jos kirjoittaja itse on innoissaan, niin varmasti ovat muutkin :)

   Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 10. Itse en ole tuota jouluista vaihtelua huomannut, vaikka jo kuudetta (hui!) vuotta tässä blogaillaan. Sen sijaan yleisen trendin tässä ajassa on nähnyt hyvin. Kävijämäärät nousevat, mutta keskustelu vähenee. Niin taitaa olla ihan kaikissa blogeissa. Mä luulen, että osasyynä on blogien kaupallistuminen, joka vaikuttaa myös meihin ei-kaupallisiin. Siinä missä ennen blogit olivat pääsääntöisesti nettipäiväkirjoja, joihin jo kohteliaisuussyistä jätettiin puumerkkiä, nyt suosituimmat blogit muistuttavat naistenlehtiä, jotka selaillaan ja suljetaan. Sama lukutyyli on siirtynyt pieniinkin blogeihin. Aina välillä sitä tulee miettineeksi, joko blogien aika on ohi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti blogien aika ei ole ohi! Mutta ihan totta on tuo sanomasi. Luulen, että myös "helpommat" seuraamistavat sosiaalisessa mediassa hiljentävät tätä kommentointia. On jotenkin niin paljon vaivattomampaa tykätä jostain instassa tai facebookissa. Näissä kommenteissa esimerkiksi voisi hyvin olla "tykkää" nappi, sitä olisi ehkä helpompi klikata, kuin kirjoittaa kokonainen kommentti.

   Ihanaa joulun odotusta sinulle Marika!

   Poista
 11. Toivottavasti et ole aikeissa lopettaa! Minua ei niin haittaa, vaikka blogissa ei olisi jotain tiettyä teemaa ja jutut aina samasta aiheesta. Minusta on kivaa lukea blogistasi juttuja teidän arjesta niin remontin kuin omenasadonkorjuunkin keskeltä, kuulla uusimmista kehittelemistäsi resepteistä ja ennen kaikkea katsella upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Tosi kiva kuulla, että monenlainen sisältö kiinnostaa. Itseänikin kiinnostaa monet aiheet blogeissa, eivät ne ole poissuljettuja samassakaan blogissa :)

   Mukavaa joulun odotusta!

   Poista
 12. Iiihana talvisatu <3 Kyllä minä toivoisin sinun jatkavan juuri näin. Ajat muuttuu, ihmiset muuttuu, blogitkin muuttuu. Älä suotta pelkää, vaikka muutoksia, uusia ja erilaisia ideoita olisi tulossa, minä ainakin innolla odotan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan kiva kuulla Maija! On niin mukavaa, että lukijat ovat avoinna erilaisille jutuille :) Olet oikeassa, jos kirjoittaa blogissaan omasta elämästään, niin blogi muokkautuu sen mukaan, mitä milloinkin kuuluu.

   Ihanaa joulun odotusta sinulle Maija!

   Poista
 13. Ehkä pieni hengähdystauko riittäisi? Minä ainakin nautin kuvistasi kovasti ~ en yleensä lue blogien tekstejä kovin tarkkaan, mutta kuvia tarkastelen sitäkin useammin ja yksityiskohtaisesti. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ♡ toivottavasti saamme jatkossakin nauttia blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Aivan ihana kuulla, että nautit kuvistani <3 Tarvitsen ehkä vähän aikaa ajatella, mihin suuntaan tämä lähtee mutta siihen saakka voikin sitten hyvin postata vaikka vain pelkkiä kuvia :)

   Kiitos samoin, mukavaa viikon jatkoa sinullekin!

   Poista
 14. Juu älä lopeta : ) Tykkään sun kuvista ja jutuista, vaikken aina ehdi kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihana kuulla Katja :) Ja juurihan pari postausta sitten kommentoit, muistan kyllä :) Ei aina tarvitsekaan ehtiä, kiva kun kommentoit näinkin usein <3

   Poista
 15. danke für die tollen inspirationen!!! einen schönen abend wünscht angie

  VastaaPoista
 16. Minä pidän blogisi jutuista: koti ja arkijutuista ja kauniista kuvista.

  Toivottavasti jatkat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kesäpäivä <3 Antaa muuten ihanan mielikuvan tuo Kesäpäivä-nimesi <3 Varmasti vanhat tutut jutut jatkuvat mutta mielessä on vähän uusiakin ulottuvuuksia...katsotaan lähdenkö jonkun kanssa etenemään :)

   Poista
 17. No, mitähän minä nyt sanoisin:) Sopivana iltana lämmität saunan hippeimmilleen, soittaa pirrautat siskollesi ja /tai äidillesi, että sauna olis valmis ja miehen tekemää omppusiideriä viileässä. Siinä sitten lämmittelette ajatuksia lämpimässä piiiitkäään ja ne ajatukset joko selkenee tai sitten se sauna lämmitetään vielä seuraavallakin viikolla:D
  Tiedän, että asiat selkenee yks kaks ja elämässä on jotain uutta kivaa, jonka olet ihan itse keksinyt! Mukavia päiviä sinulle ja samanlaiset kiitokset minultakin sinullle, kuin ylläolevat kommentoijat ovat antaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava suunnitelma Villis! Me ei ollakkaan muutamaan viikkoon päästy saunaan, kun on ollut sauna varattuna pihapanimolle ;) Ehkä ajatukset eivät olekaan selkeitä löylyn puutteen vuoksi :) Sait mut taas niin hyvälle mielelle <3

   Poista
 18. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa ja kommentoinut pari kertaa ja saanut vastauksen :) Blogisi on todella ihana ja tykkään katsella kauniita kuvia, tekstillä ei niin ole minulle väliä. Olen samaa mieltä ylempänä olevan kirjoittajan kanssa, että kommentointi lopahtaa siihen joissakin blogeissa, että vastausta edes kysymykseen ei koskaan saa. Riittäisi edes se hymiö, jos ei osaa muuta sanoa, tietäisi, että kun sanonut jonkun kotia kauniiksi, että viesti on edes mennyt perille ;) Siispä vaan luen niitä blogeja edelleen, mutta en jaksa vaivautua kommentoimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Niin onhan se kohteliasta vastata edes jotain, vaikka esim. ilkeisiin kommentteihin (niitä välillä tulee) tekisi mieli olla reagoimatta lainkaan. Ja olen jopa harkinnut estää anonyymikommentoinnin, mutta teitä ihana anonyymejä on aivan liikaa...eli se on kyllä viimeinen keino.

   Hyvää joulun odotusta sinulle!

   Poista
 19. Näin blogin välityksellä tätikin tietää mitä teillä tapahtuu. Blogiasi on kiva seurata, samoin tyttöjen kehitystä. Isosiskosta on kehkeytynyt kunnon runotyttö. Toivottavasti jatkaa samalla mallilla. Terkkuja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista Aila :) Isosisko on kyllä aikamoinen runoilija, kaikki luova kiinnostaa, kuten kirjoittaminen, piirtäminen, askartelu, laulaminen, soittaminen ja tanssiminen. Koko ajan on joku projekti menossa ;)

   Terkkuja sinnekin!

   Poista
 20. Tulin pitkästä aikaa ihastelemaan sun kuvia. Ja ihana runokin löytyi. Toivottavasti löydät hyvältä tuntuvan ratkaisun jatkoon. Mä ainakin nautin sun blogista. Ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiva, että tulit kertomaan tämän, vaikka sulla ei muuta ollutkaan ;D Varmasti joku hyvä ratkaisu löytyy!

   Ihanaa joulun odotusta teille <3

   Poista
 21. Kauniita, tunnelmallisia kuvia upean valon kera. Ja kuinka kaunis Talvisatu <3

  VastaaPoista
 22. Blogien myötä on mahdollista löytää samanhenkisiä ihmisiä kuin itse on. Sinä olet yksi sellainen ja vaikken tunne sinua henkilökohtaisesti, olen saanut sinulta blogisi kautta tosi paljon. Tykkään siitä, että sinulla on jotakin muutakin sanottavaa kuin "eikös olekin hienoja tyynynpäällisiä?" Tarkoitan sitä, että on niin ihanaa, kun kirjoitat esim. luonnonkoskemetiikasta, ekologisista ja eettisistä vaatteista (Lumoan), turhan tavaran karsimisesta ja turhien ostosten välttämisestä. Teidän talon kuvat niin sisältä kuin pihaltakin ovat todella kauniita, tykkään sisustuksesta. Löydän itseäni niin paljon siitä, mitä meille lukijoille jaat. "Oikeassa elämässä" minulla ei ole ketään, kenen kanssa jakaisin näitä asioita. Siksi minulla on muutamia blogeja, joita seuraan säännöllisesti ja jotka ovat minulle oikeasti tosi tärkeitä. Hassua, miten sinustakin on tullut tietyllä tavalla niin tärkeä osa arkeani, vaikken edes tiedä, missä asut! Parhaimmillaan blogit ovat tosiaan henkireikä omaan arkeen, mahdollisuus jakaa itsestä ja samalla keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa asioista, jotka ovat lähellä sydäntä. Toivon, että jatkat, mutta ymmärrän myös, jos haluat lopettaa. Vapaus on sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luonnonvalo kaikesta sanomastasi! Minulla ei ollut aavistustakaan, että juttuni olisivat kenellekään noin tärkeitä <3 Tämä on se paikka, jossa näitä kulutusähkyasioita saa purkaa. En tiedä mitä itse tekisin, jos oikeassa elämässä mulla ei olisi ketään kenen kanssa jauhaa näistä, varmaan menisin virran mukana enkä jaksaisi niin kovasti yrittää näiden asioiden kanssa.

   Tänne blogiin on oikeasti aika haastava sen tapaisia aiheita purkaa...jokainen sellainen postaus on saanut jonkun ärsyyntymään...milloin mistäkin. Ja omien valintojen perustelu esimerkiksi täysin tuntemattomattomalle anonyymille, tuntuu jotenkin hullunkuriselta. Mutta enpä tiedä, kenties uskallaan nyt ottaa askeleen siihen suuntaan vielä reilummin. Teen muuten viikonloppuna (tai viimeistään alkuviikosta) vielä juttua aikuisten joululahjoista ja muutamasta oikeasti hyvän mielen lahjasta :) Pysy kuulolla :)

   Poista
 23. Minäkin liityn samaan joukkoon monien muiden kanssa ja kiitän kauniista, tunnelmallisesta blogistasi. Kuvat ovat aivan ihania. Niiden tunnelma on koko tämä blogi. Rauhallisen seesteinen kuin kaunis sunnuntaiaamu <3

  VastaaPoista
 24. Elämänmakuista ja aitoa blogiasi on kyllä ilo lukea ja katsella. Joku tuossa taannoin kommentoi omassa blogissani näitä samoja juttuja tutkaillessani, että pitää antaa blogin kulkea rinnalla mukana. Terkut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Aniliini! Annetaan kulkea rinnalla, se on hyvä se :) Kiitos terkuista ja hurjasti terkkuja takaisinkin! <3

   Poista