19. joulukuuta 2014

Suklaakakku kruunaa jouluaterian (tai minkä vaan aterian ;))


Lupasin vielä lisää herkkuja, joten nauttikaapa tästä oikein täyteläisen maukas suklaakakku. Ilman lehmänmaitoa ja ilman jauhonmuruakaan, jouluisin maustein. Tätä löytyy hyvin suurella todennäköisyydellä meidän joulupöydästä. 

Reseptini löytyy Novelle.fi-sivustolta, käykäähän sieltä katsomassa mistä salaisesta ainesosasta kakku on leivottu :)

Nyt toivottelen hyvää viikonloppua! Menee varmaan jouluviikon(!!!!!) puolelle ennen, kuin seuraavaksi blogissa kuullaan :)

P.S. Olen miettinyt jo pidempään muutaman sanasen kirjoittamista myös englanniksi, sillä blogin lukijoita alkaa olemaan jo runsaasti sellaisista maista, joissa ei ehkä suomea niin sujuvasti ymmärretä :) Joten yritän tästä lähtien kirjoittaa myös vähän englanniksi. Vieraat kielet (tai edes oma äidinkieli) ei ole mitenkään parhaimpia vahvuuksiani, joten älkää olko turhan kriittisiä. Jos jotain ei osaa, niin sitä harjoitellaan :) Tekemällä oppii :)

I have been thinking about writing few words in english as well because there are some readers who probably don`t understand a word in finnish. So, I made this recipe for chocolatecake without cowmilk or any flour. I can tell you that the secret incredient of this seasonal cake is chickpeas. The whole recipe can be found here (clik). It`s in finnish but I can translate it to english also if necessary :) Have a nice weekend!

6 kommenttia:

 1. Kiitos Anna vinkistä, tuotahan pitää kokeilla tehdä. Olen nyt pari kk testaillut viljattomalla (kotimaiset) ja olen etsinyt sopivaa reseptiä jouluherkuttelulle :).

  Ihanaa ja kaunista Joulunaikaa <3

  Lämpimin terkuin, Hammi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä Hammi! Huomasithan edellisen piparireseptin myös? Ja viime vuoden joulukuulta löytyy postaus viljattomista kotitekoisista konvehdeista. Suosittelen, ovat herkkuja :)

   Ihanaa joulun aikaa sinulle!

   Poista
 2. das sieht sehr lecker aus!!! danke und liebe grüße von angie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielen dank Angie! You can't go wrong with chocolatecake :) Have a lovely weekend!

   Poista
 3. Hei, ihana blogi sinulla! Olen melko tuore näissä kuvioissa ja nyt vasta eksyin mutkan kautta tänne. Liityin jäseneksesi! Rohkea olet, kun kirjoitat myös englanniksi, hienoa! terkuin Kaisa
  Ja kiva, jos käyt myös blogissani, os. http://villamurunen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että eksyt tänne Kaisa! Ja tervetuloa lukijaksi :) Mukavan elämänmakuinen blogi sinulla ja suloinen pieni murunenkin siellä <3

   Ihanaa joulun aikaa teille!

   Poista