14. joulukuuta 2014

Sunnuntaina olkkarissa

Muutama päivä sitten kuvasin tätä olohuoneen lipaston päällistä kynttilöineen ja jouluruusuineen. Ripustin ikkunaan vielä puolukkakranssin ja kun aurinko näyttäytyi tänään, oli pakko tarttua vielä kameraan. Aurinko tosin ehti takaisin piiloon ennen, kuin sain siitä ainuttakaan kuvaa :/ 

Lipasto, ruukku, kynttilänjalat ja villatäkki: Second hand
Sadonkorjuukori: K-Rauta

Ostin tuon sadonkorjuukorin ensimmäisenä syksynämme tässä kodissa eli noin neljä vuotta sitten. Syksyisin omenasato kulkeutuu kivasti pihalta sisälle tuossa korissa. Muun ajan vuodesta se säilöö täkkejä, tyynyjä, legoja...milloin mitäkin :)

Ja ihme roskamagneetteja nuo lipastojen aluset (sohvan alla on sama magneetti), kun tämänkin lipaston alla on jotain ylimääräistä :D

Kohta happihyppelylle, lenkille ystävän kanssa <3

Herkkusuut huomio, huomenna reseptiä luvassa :) Leppoisaa sunnuntaita!

14 kommenttia:

 1. Ihana, levollinen tunnelma kuvissasi. Hämärät päivät ovat onneksi armollisia roskamagneettien alusille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjensin tänään kaikki roskamagneetit ja löytyi sieltä muutakin, kuin roskia :D Muun muassa kadoksissa ollut kerhoreppu ja mitä näitä nyt on :D Nyt saa valoakin tulla ja paljastaa samalla puhtaat kalusteiden aluset ;)

   Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Kuvistasi sa hyvää mieltä ja rentouttavaa oloa! Kiitos! tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Tuikku! Ihana kuulla, että mieli on hyvä ja rentoutunut :) Täällä samoin :)

   Poista
 3. Blogisi kuvat ovat aina niin eteerisen kauniita, että vierailen täällä useimmiten iltaisin, jotta saan hyvän mielen yöuniini ;-) kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Riitta <3 Kiitos sinulle! Täytyykin olla jatkossa tarkka, etten laita mitään järkyttäviä kuvia tänne, ettei tule sinulle sotkuisia unia ;)

   Poista
 4. sehr süße dekoration, liebe grüße von angie

  VastaaPoista
 5. Kylläpä näyttää taas niin kovin kauniilta. Aurinko pilkahti täälläkin ja ajattelin että nyt lähden hepojen kanssa kunnon metsälenkille. Aurinko hävisi ennen kuin ehdimme, mutta lenkille menimme silti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mimosa! Aurinkoista (toivottavasti) loppuviikkoa sinulle :)

   Poista