14. maaliskuuta 2015

Älkää nyt järkyttykö...

...mutta suunnittelen muutoksia blogin ulkoasuun! Sama banneri on ollut tuossa jo...no kauan, eli se menee vaihtoon varmasti. Myös muita muutoksia on suunnitteilla. Nyt ajattelinkin kysyä teiltä blogin lukijoilta, miten tärkeänä te pidätte blogin ulkoasua ja mitkä ovat siinä teille merkityksellisiä asioita?

Ajatus muutoksista on muhinut päässä jo aika kauan! Katsotaan, jos nyt viimein saisin asiat myös vietyä suunnitelmia pidemmälle :)

P.S. Blogin nimi pysyy samana, sitä en ihan helposti lähde muuttamaan :)

I´m thinking of making some changes to the layout of my blog. Now I´m asking you how important is the visual look of a blog for you and what do you think are the key things in it?

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään selkeästä ja vaaleasta. Tekstin fontin pitää olla helposti luettava, ei liian koukeroista/vaaleaa.
  Tästä nykyisestä uilkoasusta olen tykännyt, siinä on kiva utuinen tunnelma (juuri niinkuin aamu omenatarhassa on!), joka sopii hyvin kauniisiin kuviisi. Älä siis ihan liian radikaalisti lähde muuttamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina mielipiteistäsi! Hirveän suuria muutoksia ei varmaan ole luvassa mutta itse kaipaan vähän nykyistä raikkaampaa ilmettä. Katsotaan mitä saan aikaiseksi :)

   Poista
 2. Tykkään, että blogin ulkoasussa on jotain "omaa". Värillä ja tyylillä ei ole väliä, kunhan se kuvastaa sinua ja blogiasi :) Vähän hassusti selostettu, mutta toivottavasti ymmärrät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päikkä kommentista, ymmärrän oikein hyvin mitä tarkoitat! Yritän pitää oman linjani selkeänä ja tyylistäni kiinni :)

   Poista
 3. Pidän tästä vaaleanharmaasta taustasta kuville sekä tekstin fontista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina mielipiteestä! Fontti pysyy ainakin samana eikä harmaa taustakaan varmaan ihan hurjan radikaalia muutosta koe :) Katsotaan, katsotaan :)

   Poista
 4. Sunnuntaita Anna! Luotan sinun taitavaan visuaaliseen silmääsi, vaikka olenkin ylen ihastunut tähän blogisi ulkoasuun. Uskon muutoksen sinun tekemänäsi olevan vielä upeampi lopputulokseltaan. Jännityksellä odotan, mitä tuleman pitää. Kevätaurinkoisin terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija luottamuksesta :) Jännityksellä itsekin odotan, mitä saan aikaan...jotain vähän kevyempää ja raikkaampaa toivottavasti...ehkä :)

   Aurinkoa viikkoosi Tuija <3

   Poista
 5. Oon lukenut sun blogia vasta muutaman viikon (siskoni Heini vinkkasi ja jäin heti koukkuun), mutta itse luen aina älypuhelimella, joten mobiiliversio ja helpostiluettavista fonteista, eli niinkun nyt 😂 sulla on ihana blogi ja voi kun kauniit tytöt sulla ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Ihana kuulla, että olet pitänyt blogista!

   Ihanaa kevättä sulle :)

   Poista