27. maaliskuuta 2015

Puuroa tiskiin kiitos!

Varmasti monet blogin lukijat muistavat, että vannon tuorepuuron nimeen mitä tulee aamupalaan! En vain jaksa ja pärjää ilman. Jos jostain syystä illalla vasta sängyssä muistan, että aamupuuro on valmistelematta, niin nousen sängystä, sekoitan ainekset valmiiksi jääkaappiin tekeytymään ja palaan takaisin sänkyyn (rauhallisin mielin, kun tiedän hyvän aamupalan aloittavan seuraavan aamun ;D).

Yhden aikaisemman puuroreseptin löytää 
täältä (klik). Puuron kanssa pysyy myöskin zen kotona, pari esimerkkiä löytyy täältä (klik) ;) Ja uusin puuroresepti löytyy jälleen Novelle.fistä, tässä suora linkki (klik). Tähän puuroon ei tarvitse sauvasekoitinta tai blenderiä. Ainekset illalla purkkiin, aamulla lusikka kauniiseen käteen ja nam.


Niinhän siinä sitten kävi, että ensin oli isosisko kipeänä, sitten pienempi ja nyt on mun vuoro. Se kertoo ehkä tästä flunssailun harvinaisuudesta, ettei mulla oikeasti käynyt mielessäkään, että pikkusisko tulisi kipeäksi, itsestäni puhumattakaan. Kerrassaan merkillistä!

Ehkä tilanne helpottaa viikonlopun aikana! Toivotaan!

Hyvää viikonloppua teille :)

16 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Toivottavasti olosi helpottuu. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli, kyllä tämä flunssa pian selätetään! Hyvää viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 2. Parane pian! Rohtoja ja lepoa! Voimahalaus! Tuija

  VastaaPoista
 3. Oi nam! Oon niin huono syömään aamiaista että tätäKIN on kokeiltava, koska kuulostaa ihanalta! Mistä hampunsiemeniä saa? 😊 -Iksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Toivottavasti maistuu :) Olen ostanut kuoritut hampunsiemenet Punnitse & Säästä-liikkeestä, eli sieltä ainakin saa :)

   Poista
 4. Kuulostaa tosiaan herkulliselta.. Paranemisia sinne :) Ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda, parempaan päin vointi jo onneksi menossa :) Ihanaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 5. Menee kokoeiluun.. alkaa keitetty puuro tökkiä, mutta pakkohan se on jotain syödä aamulla. Muuten käy hassusti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Toivottavasti maistuu :) Ja kyllä, hassusti käy, jos ei aamulla syö!!!

   Poista
 6. Niin samaa mieltä tuorepuurosta :)

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan, tuotahan täytyy kokeilla heti tänään (siis aamuksi valmis puuro). Hmm. laiskana ruuanlaittajana taidan valita tuon viimeksimainitua :) En ole piiiiiitkiin pitkiin aikoihin muistanut ollenkaan koko raakapuuroa. KIITOS muistutuksesta ;)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos kokeilet Hellu :) Tuorepuuro on herkkua!

   Poista
 8. Niin mun piti myös kiittää tuorepuurosta muistuttamisesta, olen lipsunut jälleen aamupaloista ja seurauksena on koko päivän kiukku ja hermojen kiristely. Tehtyäni viikonloppuna ohjeellasi tuorepuuroa oikein havahduin lounasaikaan, että muahan ei kiukuta taikka heikota yhtään!

  Toisekseen sain tänään siivottua kaapeistani kahdeksan kassilta roinaa pois. Vaatteita. Olen marinoinut nitä kaapeissani vuosia kuvitellen joskus käyttäväni tai tuunaavani niitä. Halpoja ja huonolaatuisia kaikki. Oli huono omatunto kärrätessäni niitä UFFan laatikkoon. Mutta samalla lohdutin itseäni, että kaikki oli ostettu ennen äitiyslomia eli yli neljä vuotta sitten. Niin siis asiaan, muistelen lukeneeni joskus sinun blostasi kuinka kirjoitit olon kevenevän tavaran vähentyessä. Mulle tuli oikein helpottunut olo katsoessani (vieläkin aika täyteen) kaappiini. Ja todellakin keventynyt ja huojentunut olo. Kummallista kuinka kuluttaminen voi alkaa myös ahdistamaan....

  Miia Lumoan-tiimistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kommentoit Miia <3 Oikeanlainen aamupala on niin tärkeä, varsinkin pienten lasten kanssa, kun niitä mahdollisuuksia hampaiden kiristelyyn ja kiukkuun tulee varmasti lähes joka päivä. Aamupala on lopulta aika helppo tapa saada päivästä varmemmin onnistunut ja tasapainoinen :)

   Ja hei mahtavaa, minkä urakan teit kaappien kanssa! Ymmärrän hyvin tuon ahdistuksen kuluttamisesta, koen sitä itse jatkuvasti vaikka oma kuluttaminen lopulta aika vähäistä onkin. Nyt, kun olo on kevyempi, niin annan vinkin sen ylläpitämiseen! Käy lukemassa tämä postaus: http://www.aamuomenatarhassa.fi/2014/11/ostohalut.html ja tiedät miten jatkat :)

   Ihanaa kevättä teidän perheelle <3

   Poista