5. maaliskuuta 2015

Arkirealismia (tekstissä)


Sain kuin sainkin lisää kuvattua keittiötä tänään, kuten suunnittelinkin. Instaseuraajat tietävätkin, kuinka kuvaaminen ja kuvien muokkaus jne. saivat kaaosta aikaan tyttöjen toimesta. Siis oikeasti meillä on nyt joka paikka niin räjähtänyt, kuin vain mahdollista...paitsi keittiö :D Arki noiden lapsokaisten kanssa on ollut viimeaikoina aika haastavaa enkä jaksanut mennä puuttumaan toimintaan, kun kerran olivat välillä ihan sovussakin! Sisarusrakkaus, sitä ei olla meillä tänään kauheasti nähty. No, onneksi huomenna on päivä uus ja tässä juuri mietinkin, miten me tuo päivä oikein handlataan? Jos yritän tyttöjen kanssa siivota, niin se on kyllä huonoin idea ikinä. Sitä mukaa, kun hommaa saa etenemään, niin otetaan toisessa paikkaa muutama askel taakse päin. Ehkä siis painutaan pihalle ja toivon, että olisivat sen verran sopuisasti, että voisin vaikka aloittaa omenapuiden kevätleikkauksen. Että sellaista arkirealismia tänään. Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä!

Hyvää huomista meille ja teille :)

Sorry, only Finnish this time. Have a great day tomorrow :)

14 kommenttia:

 1. Huomenna heti aikaisin aamusta pihaa juoksemaan ympäri, joku helppo tuhti uuniruoka neitosille nassuun ja unille ;) Sitten on sitä äitin siivoan huushollin - OmaaAikaa =D Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sa Su! Voi kun tuo toimisi meidän lapsilla...lähinnä siis tuo uniosuus :D Mulla on ollut perjantaisin käytössä sellainen ehkä vähän kyseenalainen keino saada isosiskokin siivoamaan. Me ollaan koko porukalla otettu kisa, kuka saa jossain tietyssä ajassa vietyä eniten tavaroita oikealle paikoilleen. Siistiä tulee yllättävän nopeasti ja isosiskokin laittaa juoksuksi, kun kuitenkin kisasta on kyse ;) Ehkä meillä on huomenna taas kisailta :D

   Poista
 2. Sorry Anna for your exhausting day. What about yoga tonight ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Laurence! I took ballet this evening...but it was not my day today even at ballet. Luckily tomorrow we have a new day and I decided that it´s going to be great :) You too have a nice friday Laurence!

   Poista
 3. Kuulostaapa tutulta meiningiltä! :-D Meillä tuo nuorimmainen taisi olla viimeinen pisara, sen jälkeen kun hän on alkanut liikkumaan, mun siivoamisten suhteen peli on ollut menetetty. Kun on monta pientä yhtäaikaa, ne vaan kertakaikkiaan levittää kamaa nopeammin kuin minä ehdin kerätä. On ollut pakko vähän "luovuttaa", vaikka siististä kodista nauttisinkin. Ehkä senkin aika vielä tulee taas? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei todellakin tulee! Varmasti jossain vaiheessa ajatelleen, että voi kun joku edes vähän tulisi sotkemaan paikkoja ;) Eli otetaanko tämä sotku sittenkin nauttimisen kannalta :D Voihan sitä ainakin yrittää :D

   Poista
 4. Paljon kivempi leikkiä olkkarissa, kun on paljon valoa ja tilaa. Ja äiti lähellä♥

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun muistutit, meinaa tuo omenapuiden saksiminen unohtua joka kevät!

  VastaaPoista
 6. Meillä on kanssa todellista arkirealismia koti täynnä, tekisi niin mieli oikaista sohvalle mutta taitaa mennä nyt täällä blogimaailmassa tää mun oma aika nyt. ;) Sit siivoamaan tai jotain vastaavaa. Jos lapset tosiaan olis sovussa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin tuon tunteen, että tekisi mieli vaan oikaista sohvalle ja hetkeksi sulkea silmät siltä ympärillä olevalta kaaokselta :D Tsemiä sinne Laura!

   Poista
 7. Miten kauniilta näyttää!
  Valoisaa viikkoa sulle ❤

  VastaaPoista