2. maaliskuuta 2015

Viimein tummaa hapanleipää...gluteenittomana!

Tiedän, että moni teistä (ainakin instaseuraajista) on odottanut tätä reseptiä jo pitkään! Nyt se on viimein valmis ja kaikkien luettavissa sekä leivottavissa :) Leipä on koostumukseltaan ja maultaan vähän, kuin ruisleipä mutta ilman sitä ruista tai gluteenia, ruismainen maku tuleekin taikinan hapattamisesta. Leipä sopii myös maidottomaan, kaurattomaan ja pähkinättömään ruokavalioon.

Resepti löytyy Novelle.fi-sivustolta, tästä linkistä suoraan juttuun. Käykäähän tutustumassa ja tykkäämässä :)

Herkullista päivää kaikille!

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Kiva, jos tämä sopii teillekin!

      Poista
  2. It looks delicious! But i can't making bread because it's too difficult for me :(
    You're ictures are awesome!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Laurence! Baking bread takes a lot of practice.

      Have a nice week :)

      Poista
  3. Näyttää hyvältä, pakko kokeilla! Ja ihanan keväisiä kuvia:)

    http://aboutmeroosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Nam! Näyttävät tosi hyviltä. Hienoa, että tartut haasteisiin ja ratkaiset ne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sippu! Taidan olla vähän riippuvainen haasteista :D

      Poista
  5. Mun piti kayda ensin suomessa hakemsssa hapatettua gluteenitonta leipaa! Nyt mulla olisi se, mutta tuorehiiva on kiven alla taala pain maailmaa, oletko koskaan koittanut kuivahiivalla? mietin myos koittaisinko aloittaa juuren ilman hiivaa, jos olisin sen valmistuessa loytanyt tuorehiivan itse taikinaa varten...

    VastaaPoista