24. maaliskuuta 2015

Ei ihan suunnitellusti

Meidän piti tyttöjen kanssa suunnata aamulla Helsinkiä kohti. Mulla oli sovittu töitä Lumoan korupajalla ja tytöillä oli sovittu treffit mummun kanssa. Jo aamun valjetessa oli selvää, ettei tänään ole mitään asiaa kotoa kauemmas. Pikkusisko heräsi jo neljältä korkeassa kuumeessa ja on ollut koko päivän tosi kipeä. Tämä on todella omituista, sillä meidän tytöt eivät ole ikinä kuumeessa eivätkä muutenkaan kipeinä juuri koskaan ja isosiskolla oli viikonloppuna ihan samanlainen päivä, yhden päivän korkea kuume ja veto pois. Ja seuraavana päivänä oli taas kunnossa. Toivottavasti pikkusiskokin on huomenna jo voimissaan!

Mummu tuli onneksi meille treffaamaan tyttöjä ja isosisko pääsi kunnolla ulos. Itse piipahdin pihalla sen verran, että kävin kokeilemassa tuota 100mm macroani krookuksiin :) En ollut tajunnutkaan, että sillä pääsee näin lähelle!!!

Isosisko jaksoi onneksi olla reippaana koko päivän ja löysi mummun isoäidin vanhat lasit nenälleen (linssit on poistettu) :D Lasit nenällä oli hauska askarrella ja tytön höpötyksistä päätellen myös joku laseihin liittyvä rooli oli päällä :)

Huoh, nyt väsyttää. Toivottavasti yöllä nukutaan ja huominen sujuu vähän kevyemmissä merkeissä!

Kuullaan pian taas :)

10 kommenttia:

 1. Kuviisi on taaskin tallentunut hetkien lumo! Toivottavasti pikkuisen vointi parantunut. Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Tänään oli jo parempi päivä :) Huomenna toivottavasti vielä sitäkin parempi :)

   Poista
 2. Your daughter looks so funny! I love your child portraits.
  I hope the baby is better tonight...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. She is funny, so funny :) And baby is feeling already better <3

   Have a lovely night Laurence!

   Poista
 3. "EPIÄ" meidän eskarilaista lainaten sulla on niin ihkuja kuvia sun kukista ja noista ihanista typyistä :D niin kaunista kaikki...onneks kameralla saa sotkut rajattua pois näppärästi!!!! aurinkoa sinne...tuliko takaTalvi teille!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hauska eskarilainen teillä :D

   Aika kiitettävästi tulee kameralla rajattua sotkut pois! Nyt on sairastelun jälkeen kyllä niin sotkua, että pitäisi laittaa oikein kunnolla siivoten, kun ei meinaa kameran rajaus enää riittää ;)

   Kyllä täälläkin viileni ilma ihan kunnolla ja eilen satoi pikkuisen lunta! Kiitos samoin, aurinkoa sinnekin :)

   Poista
 4. Mäkin olin eilen ihan varma että nuorimmainen tulee kipeäksi, niin kiukkuinen ja nuupahtanut oli. (jopa siis normaalia 2,5v:n uhmaa kiukkuisempi ;) ) Mutta tänään tuntuu taas olevan oma itsensä. Mutta hyvä niin! :) Toivottavasti siellä ollaan myös parempivointisia!

  Ihana on tuo tytön kuva(kin) ja tuo yläbannerin kuva saa kyllä aina niin hyvälle tuulelle kun tänne tulee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teillä ei tultukaan kipeäksi! Täälläkin alkaa jo vointi olla parempi, kyllä tämä tästä taas :)

   Kiva, että tykkäät bannerista <3 Oikeastaan se on vaan väliaikainen mutta olen alkanut pitää siitä itsekin niin kovin, että katsotaan jääkö se kuitenkin pysyväksi :)

   Poista