12. maaliskuuta 2015

Ei mitään ihmeellistä mutta kuitenkin

Tänään sattui sellainen varsin merkillinen juttu, että sain isosiskon lahjottua 5 minuutiksi kameran eteen! Ei ehkä monelle kovin ihmeellinen juttu, mutta mulle 5 minuuttia mallin kanssa on jotain ihan superia, tytöthän eivät kauheasti mun kuvauksista kiinnostu.

Heti tokassa ruudussa ilmeestä näkyy "oliks tää tässä, missä ne mun mansikkakarkit on!?"

Onneksi saatiin ihan iloisiakin ruutuja, vaikkei totisissa siis mitään vikaa olekaan :)


Verstaan päädyn kivijalka osoittautui aika kivaksi taustaksi.Ja lopuksi vielä neidin omaa lempiposeerausta. Aamulla laitettu kynsilakka sointuu kivasti sinisiin silmiin :)

Olen aika tyytyväinen näihin 5 minuutin kuviin ja niin on mallikin. Saattaa jopa olla, että saan hänet jatkossa helpommin (lahjomalla) kuvaustreeneihin ;) Mitäs te tykkäätte?

Today I took some photos with my 5 year old girl. She is not that interested in modelling but I promised some candy for a 5 minute shoot :) I´m quite happy with the pictures and so is she. What do you think?

26 kommenttia:

 1. Beautiful, beautiful photos!!! Greetings from Montreal, Canada. :) :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia kauniista tytöstä! :)

  VastaaPoista
 3. On tosi kauniita kuvia ihanasta tytöstä! Taustakin on aivan mainio. Meilläkin pitää aina raotella karkkipussin suuta, jos meinaa saada isomman neidin malliksi. Pienempi ei taas pysy yhtään paikoillaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Mä kanssa tykästyin tuohon taustaan, sen sävy on aika kiva. Rakennus on punamultainen, joten kivasti on tuo punainen värjäytynyt kivijalkaankin vuosien saatossa.

   Mä löysin Lildlistä "karkkia", jossa on käytetty vain hedelmiä eikä olleenkaan lisättyä sokeria, joten sen karkkipussin raottaminen ei tunnu ihan niin pahalta :) Jep, pienempää en edes yritä saada mihinkään tällaiseen :D Ne on enemmän tilannekuvia sitten :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kuvat, loppua kohti vain paranee! Toiseksi ja kolmanneksi viimeinen ovat näistä erityiset suosikkini.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Kolmanneksi viimeinen on mun lemppari myös, samoin eka ja toka :)

   Poista
 5. On ihania kuvia ja malli niin söötti!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Mulla on täällä kovat suunnitelmat saada tyttö useamminkin kameran eteen :)

   Poista
 7. Handsome pictures and little model <3

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kerron tytölle terveisinä AnuElina! Hän ilahtuu varmasti :)

   Poista
 9. Hurmaava tyttönen ja kokonaisuus aivan mahtava. Katseessa on syvyyttä ja aitoa läsnäoloa! Kiitos Lidlin karkkivinkistä. Niistä meidän sokerin karttaja voisi ilahtua. ;) Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Tyttö osaa kyllä olla kameran edessä, olen samaa mieltä! Lidlin karkit on oikeasti tosi hyviä, näitä kyseisiä löytyy meidän kaupasta kassan päädystä. Ei lisättyä sokeria eikä muutakaan makeutusta!

   Kivaa viikonloppua teille <3

   Poista
 10. Voi hyvä ihme, kun on kaunis tyttö! :)

  VastaaPoista