26. tammikuuta 2016

Hassua...

4K7A6733
...että aina, kun kotiin tulee jotain "uutta", niin kaiken alkaa näkemään vähän eri tavalla. Tänään oli pakko siirtää työpöytää ikkunan edestä vähän sivuun ja siirtää nojatuoli kaapin eteen. Pieni muutos mutta ihan kiva sellainen :) Saa nähdä siirtyykö tämä muihinkin huoneisiin, yleensähän muutokset tuppaavat vähän leviämään...ainakin täällä meillä.
4K7A6716
Toivon kuitenkin, että jos rymsteeraus ottaa taas vallan, niin se tapahtuisi vasta ensi viikon jälkeen :D Olisi nimittäin vähän muutakin hommaa!
4K7A6731
Loppuviikko menee työasioihin keskittyen, tämän ja ensi viikon juttuja ideoidessa ja suunnitellessa. Viikonloppuna on taas mielenkiintoiset kuvaukset ja pääsen samalla vähän reissaamaan täältä etelästä hiukan keskemmälle Suomea. Ja pääsenpä samalla myös siskon luokse yökylään <3

Mukavaa tiistai-iltaa!

8 kommenttia:

 1. Tuo kaappi oli kyllä löytö!Ja ihastuttavasti olet nyt loksauttanut sen muiden huonekalujen kanssa
  yhteen! Pidän niin kuviesi "kirkkaasta hämystä" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda! Kaappi kyllä todella oli löytö, en käsitä miten se oli kesästä asti ollut vapailla markkinoilla! Onneksi se tuntuu kotiutuneen meille aika hyvin :)

   Poista
 2. Ihana tunnelma koko kulmassa nyt! Se on kyllä hassua miten yksi siirto voi muuttaa koko tunnelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Se on kyllä hassua miten pienestä se on kiinni ja sekin on hassua miten sokea sitä välillä on omille järjestelyilleen...hassua, että silmien avaaminen vaatii joskus jotain uutta nähtävää...

   Poista
 3. Eteeristä harmoniaa. <3 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Tässä huoneessa on nyt kyllä ilo tehdä töitä :)

   Poista