20. tammikuuta 2016

Miksi ra-kas-tan tätä

IMG_2272
Tässä blogivuosien aikana on tullut monta kertaa pohdittua bloggaamista, mitä se on, mitä se ottaa ja mitä se antaa. On tullut pidettyä muutama pidempi taukokin ja aina olen palannut takaisin. Jossain kohdissa myönnän miettineeni myös lopettamista mutta olen todella onnellinen, että olen aina löytänyt tien jatkaa.

Tärkein oivallus jatkamisen puolesta on ollut se, että olen päättänyt tehdä tätä vain itselleni. Kuvaan tänne niitä juttuja, joita haluan. Kirjoitan niitä asioita, joita haluan. Postaan, kun haluan. Teen juttuja itselleni ilman, että kukaan odottaa minulta mitään. Kirjoitan muistikirjaa, joka ei välttämättä ulkopuoliselle edes näytä muistikirjalta. Tekstien ja kuvien takaa löytyy kuitenkin aina jokin asia, josta ne minua muistuttavat. Iloja ja suruja.

Välillä on kuljettu hyytävävetisessä purossa nilkkoja myöten (jollain tapaahan lähes kaksi kuukautta sitten otettu kuva pitää tähän linkittää ;)) ja onneksi suurimmaksi osaksi on kuljettu kuivin jaloin pölkkysiltaa pitkin. Sen takia pidän bloggaamisesta niin paljon, se kerää itselleni talteen lähes kaiken.

Mikä sitten saa minut ra-kas-ta-maan sitä on se, että tekin saatte tästä kaikesta jotain irti. Saan aina silloin tällöin teiltä henkilökohtaisia yhteydenottoja, kuulumisia, fiiliksiä, kokemuksia, kiitosta. Sain jälleen tänään sellaisen viestin, että liikutuin. Olen tällä omalla muistikirjallani koskettanut, antanut oivalluksia ja luonut uskoa. Saan kiitosta pääni sisällä pyörivistä ajatuksistani ja kuvistani, jotka päätyvät tänne muistikirjaan. Vaikka teenkin tätä itselleni niin siksi rakastan tätä, että tekin saatte tästä jotain.

Kiitos sinulle Marianna <3 

Kiitos teille kaikille <3

10 kommenttia:

 1. Juurinkin näin!! :) On tämä mukavata! <3

  VastaaPoista
 2. 💚 On aivan huippua löytää samalla aaltopituudella oleva ihminen blogimaailmassa. Saanko linkittää tämän jos inspiroidun kirjoittamaan samaisesta aiheesta? Hyvän yön toivotuksin, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai saat Tuija! Hyvää yötä sinnekin <3

   Poista
  2. Tajunnanvirran vallassa inspiroiduin. Tuija

   Poista
 3. Olet löytänyt aisan ytimeen. Se vaatii monta bloggausvuotta että sen ehkä todella oivaltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kertaa tässä vuosien varrella on joutunut miettimään, että kenelle tätä oikein tekee. Ja säännöllisin väliajoin siitä pitää vieläkin itseään muistuttaa :)

   Poista
 4. Ja minä rakastan sinun kuviasi <3

  VastaaPoista