1. tammikuuta 2016

Mielen Melodiat vk5

Mikä sen parempi tapa aloittaa uusi vuosi, kuin kirjoittaa uskosta omiin tavoitteisiin ja unelmiin!? Olen teille aikaisemminkin kertonut, että uskon vahvasti siihen, että tavoitteet ja unelmat voivat toteutua, kun ne sanoo ääneen (niihin uskoo) ja sen jälkeen kulkee avoimin mielin ja antaa mahdollisuuksien tulla ja itsensä tarttua niihin. 

Viime vuoden aikana toteutui monta haavettani, suurimmat liittyivät työhön ja valokuvaamiseen. Minulla on tavoitteita ja haaveita myös tälle vuodelle ja monen kohdalla tulen luottamaan tuohon aikaisempaan uskomukseeni ja antaa asioiden tapahtua, kuin itsestään. Minulla on tänä vuonna mahdollista toteuttaa yksi todella suurikin unelma ja sitä en aio antaa ihan täysin tuulen vietäväksi, vaan tulen tietoisesti pyrkimään sen kanssa eteen päin Mielen melodiat teeman antamilla ideoilla. Kirjaan itselleni ihan konkreettiset tavoitteet unelman eteen päin viemiseksi ja tasaisin väliajoin aion myös tarkastella tavoitteiteni toteutumista ja tarvittaessa tehdä spesifimmät tavoitteet tai muuttaa niiden suuntaa, jotta tämä unelma tosiaan toteutuu. Tämä vuosi on siis projektivuosi ison unelman eteen ja pieniä haaveita ja unelmia voin antaa vähän vapaammin kulkea isomman rinnalla. 

Toivoisin saavani myös paljon kuvattavaa tänä vuonna. Koteja, lapsia, koulunsa päättäneitä, perheitä sekä erilaisia pienempiä kuvausprojekteja kotimaisille (pien)yrityksille.

Yleisempänä tavoitteena on jatkaa oman hyvinvoinnin projektia, itseä kuuntelemalla ja ymmärtämällä :)

4K7A4368

Millaisia tavoitteita ja unelmia sinulla on?

Minulla olisi teille blogin lukijoille alekoodi Mielen Melodiat valmennusjaksolle, joka alkaa 15.1. Jos siis tavoitteenasi on panostaa itseesi, niin suosittelen valmennusta lämmöllä. Sen avulla voit esimerkiksi parantaa läsnäoloa, rentoutta, rohkeutta, itsetuntemusta, ajatuksen voimaa ja myönteisyyttä. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että se mitä valmennus vaatii, jotta siitä saa ison hyödyn, on motivaatio. Hyvällä motivaatiolla pienellä panostuksella voi saada ison käänteen elämään monellakin tasolla. Koodi 7XJYXTC3R1 on voimassa 14.1 asti ja sen kanssa saat valmennuksen hintaan 89€.


Ja jos nyt oikein tarkkaan kuuntelen itseäni, niin tämän illan unelmana taitaa olla leivinuunissa paistettu pitsa ;) Taidan siis siirtyä keittiön puolelle taikinantekoon! Herkullista vuoden ensimmäistä iltaa teillekin!

6 kommenttia:

 1. Kaikkea hyvää uuteen vuoteen, uskotaan lujasti omiin tekemisiimme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Sarppu, uskotaan itseemme <3 Kaikkea hyvää myös sinun vuoteesi!

   Poista
 2. Yhdyn varsinkin tuohon eka kappaleeseen :) Ja näin ajattelisin itsenikin kohdalla - "projektivuosi" jossa pyrion konkreettisesti kohti unelmia :) Paljon onnen tuulia sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Loistavaa projektivuotta myös sinulle matkalla unelmiisi <3

   Poista
 3. Ihanaa tätä vuotta ja toivottavasti unelmasi toteutuu :)

  VastaaPoista