2. tammikuuta 2016

Inspiraatio voi iskeä milloin vain

4K7A4231
Kamera ei loppuvuoden pyhinä ollut ylin ystäväni. Olin viikon niin kipeä, etten jaksanut siihen tarttua ja kun sitten itse tervehdyin, sain nauttia vielä neljän seinän sisällä olemisesta tyttöjen sairastelun jatkuessa eikä nenäliinojen peitossa olevat lattiat, sohvat ja pöydät oikein innostaneet kuvaamaan.

Tai itseasiassa kerran olisin kuumehuuruissani halunnut tarttua kameraan mutta en jaksanut. Keittiön saarekkeella oli uudenkarhea keltainen keittiöpyyhe ja leikkuulaudalla inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa. Musta muki odotti kuumaa vettä pannusta. Valmistin itselleni kunnon luonnonlääkepommia ja 
silloin olisin voinut tarttua kameraan. Painoin tuolloin ajatuksen mieleeni ja kun sairastelujen ja sisällä vietettyjen päivien jälkeen kuvausinspis ei meinannut tarttua sitten millään, niin palautin mieleeni nuo kuumehuuruiset inspismuistot ja kasasin vastaavan setin puuhellalle. Ja ihan kivasti nuo vieläkin sointuvat yhteen :) 
4K7A4227
Yksi tavoitteeni tälle vuodelle on harjoitella erilaisten "kuvaussettien" tekemistä. Yritän analysoida kuvia, jotka miellyttävät omaa silmääni ja miettiä, mikä niiden juju on. Ja sitä kautta oppia rakentamaan itsekin visuaalisesti kauniimpaa ja saada lisäjujua myös omiin kuviin. Tavoitteena on myös aina tarttua kameraan, kun keltainen pyyhe tai joku muu arkinen asia tai hetki huutaa mun nimeä :)

Ja vinkkinä flunssaan! Sekoita kuumaan veteen lusikallinen hunajaa, purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja leikkaa pohjalle muutama viipale inkivääriä. Anna hautua hetki ja nauti paremmasta olosta!


Meillä nautitaan lauantain myöhäistä aamupalaa ja kevyt lumi laskeutuu taivaalta <3 Pian suuntaan ystävien kanssa lenkille ja taidan ottaa myös kameran mukaan, kaikkialla on valkeaa <3

8 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma ja hienosti olet saanut tallennettua tunnelman jälkeenkin päin.
  Oikein hyvää ja inspiraation täyttämää uutta vuotta, Anna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina <3 Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 2. Tässä on ihanat värit ja tunnelma! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Kati! Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 3. Nämä kuvat ainakin miellyttävät silmää :) (flunssajuoma tuttu, samaa täälläkin käytetään <3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja <3 Vannon hunajan, inkiväärin ja sitruunan nimeen :)

   Poista
 4. Kaunista! Inkivääriteetä on tullut kyllä juotua nyt paljon;) Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä Mieli :) Kaikkea hyvää myös sinun vuoteesi!

   Poista