26. heinäkuuta 2011

Eteisen "vaatesäilytysjärjestelmä"

Tämä päivä on kulunut hyvin pitkälti maalisutia heilutellessa yhdessä miehen kanssa. Projektina on yläkerran yksi makkari ja käytävä...niiden pitäisi olla valmiita ehkä niin, että sunnuntaina saataisiin kalusteita omille paikoilleen...jos siis kaikki menee hyvin:)


Viime viikolla lähti eteisen hattuhyllyn tuunaus vähän lapasesta ja tilalle tuli jotain ihan muuta mitä piti! Tässä tulos.

"Ennen"-kuvaa jouduin etsimään maaliskuulta asti, eli taustalla näkyvä Ikean hattuhylly oli ennen eteisen seinällä. Tarkoitukseni oli vähän vain maalata sitä, mutta sitten homma vähän levisi.
Nyt samalla seinällä on kolme eri väristä ja kokoista hyllyä, joissa on korit pipojen ja villasukkien säilytystä varten. Hyödynsin kaiken mahdollisen vanhan, alimmainen valkoinen hylly oli aikaisemmin keittiössä ja keskimmäinen harmaa hylly on puretusta Ikean hattuhyllystä.
Vaatekoukkuina toimivat muun muassa vanhat lankarullat, jotka löytyivät vanhan ompelukonepöydän tarvikelaatikosta. Taustalla hämyisesti näkyy myös vanha "Jeesus"-naulakko (naulakolla on siis ihan kuin Jeesuksen kasvot).
Jokaisessa hyllyssä on erilaiset kannattimet. Taustan vaatekoukut on ostettu Indiskasta.
Maalasin myös peilin samalla harmaalla, kuin keskimmäisen hyllynkin.
Tällaisessa pienessä tilassa ei oikein toimi mikään kaappisysteemi vaatteille, vaan hyllyt koreineen ja naulakot toimivat ehkä paremmin. Talvella sitten nähdään onko naulakoita tarpeeksi:) 


Ainiin ja tänään on meidän 3-v. hääpäivä! Niin se aika vaan rientää, kun on PARASTA seuraa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti