8. heinäkuuta 2011

Perus perjantai

Aloitettiin Pikku-neidin kanssa päivä kapuamalla verstaan vintille tekemään löytyjä. Nyt löydettiin vanhat puukuutiot, joilla voi leikkiä vaikka ja mitä! Muitakin leluja löydettiin ja ne päätyivät leikkimökkiin tai hiekkalaatikolle.

Kulutettiin iltapäivää omenapuiden varjossa polskien ja kuivuneita omena- ja luumupuiden oksia leikellen. Pikku-neidillä on muuten aivan ihana kausi menossa, nimittäin IHANA KAUSI...kaikki on niin ihanaa, muun muassa leivän päällä oleva juusto ja neidin suusta pulppuaa "äiti on laittanut leivälle ihanaa juustoa":) Muuta ihanaa ovat olleet tänään ainakin verhot ja joka ikinen pihalla oleva kukka!
Neidin päikkäreiden aikana katselin ympärilleni sisällä. Tässä tämän hetken lemppareita...ihanat korkokengät ja kaksi lempilaukkua. Pieni laukku on tämän kesän ostos, isompi on palvellut jo viitisen vuotta.

Alkuviikosta sain vähän lisäintoa Jutalta keittiön "joskus tässä elämässä"- tapahtuvan remontin suunnitteluun. Miten ihmeessä meidän keittiöön on kulkeutunut näin paljon punaista väriä????? 

Olen ripustanut yrttejä kuivumaan keittiön sivupöydän ylle siinä pelossa, etteivät kaikki yrtit pärjää talvea ikkunalaudalla. Nyt kuivatuksessa rosmariini ja appelsiinitimjami.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti