10. heinäkuuta 2011

Tuliaisia

OHO, sadas blogiteksti tulee tässä:


Viikonloppu on ollut yllätysvieraita täynnä! Siskoni perheineen piipahti meille kahdeksi yöksi ja tänään mamma ja pappa poikkesivat myös lähes koko päivän visiitille. Sisko toi minulle tullessaan kirpputorilta löytämänsä pajukorin, joka pääsi heti terassin oven viereen kenkäsäilytyskoriksi. Mamma toi tullessaan vastapoimittuja mustikoita, NAM!

Kori sopii terassin oven suuhun kuin nenä päähän! Tämä paikka kerää kenkiä kummasti, sillä ns. takaovi on kesällä koko ajan auki.

Pikku-neidillä on myös kipparilta löytynyt hellemekko päällä:)

Mustikat maistuivat sellaisenaan ja pakkaseenkin päätyi pari litraa. Pyöräytin vieraille viimeisistä raparperin varsista piirakan, joka kyllä on marja- ja jäätelökeon alla, vaikkei sitä juuri näekkään:)

2 kommenttia:

  1. Kiitos grillimestarille erinomaisesta grillauksesta.Raparperipiirakka oli taivaallisen hyvää lisukkeineen.Kiitos mukavasta iltapäivästä puutarhassanne.

    VastaaPoista
  2. Välitän kiitokset grillimestarille:) Piirakkaa täytyy kokeilla seuraavaksi kypsyvien omenoiden tai karviaisten kanssa. Tulkaa uudestaan viimeistään omenoiden aikaan, niin saatte hillotarpeita mukaan... saa toki tulla aikasemminkin:)

    VastaaPoista