7. heinäkuuta 2011

Salon iltatori...

...on tapahtuma, joka kerää lähiseudun ihmisiä Salon torille torstai-iltaisin koko kesän ajan. Joka torstai siellä on joku esiintyjä ja lisäksi hurja määrä torimyyjiä ja kirppismyyjiä. Me lähdettiin tänään torille kahvin ja munkin kuvat silmissä, sillä mamma oli luvannut tarjota:) Treffattiin siis mamma ja pappa torilla.

Ostettiin motaatteja... eikun siis TOMAATTEJA;)

Löysin myös kaksi ihanaa Arabian kuppia.

5 kommenttia:

 1. Näitkö Aniliini kirjaston vieressä olevalla rompekadulla ihanan keltaista emalikattilaa? Jos olen yhtään päässyt sisälle sun tyyliin, niin ois ollut sulle mieluinen:)

  VastaaPoista
 2. Olikohan se sama emalikattila, jota kuolasin edelliskerralla? Taatusti oli! Muistaakseni hinta oli sen verran huikea, että en tohtinut ostaa. Tosin en yhtään osaa sanoa moisten kattiloiden hintatasosta.

  Mutta siis kyllä, Anilandian tyylin tunnet! :)

  VastaaPoista
 3. Salon iltatorit ovat myös tulleet tutuksi :) Kiva tunnelma aina ja paljon ihmisiä liikenteessä. Välillä on ihan hyviä esiintyjiäkin. Kesää odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä kiva tunnelma aina! Vähintään kerran kesässä siellä käydään iltatorilla...olen siitä Salon naapurista kotoisin :) Haloo Helsinkiä käytiin viime kesänä kuuntelemassa, oli aika järjettömän hyvä! Kesää odotellessa todellakin :)

   Poista