6. heinäkuuta 2011

ma-ke

Ystäväni Jutta 12-v. on ollut meillä maanantaista lähtien kesäreissussa, kuten monesti aikaisemminkin lomien aikaan. Alkuviikon projektina on ollut leikkimökin sisämaalaus, valokuvaus ja kirppiskierrokset. Mökkiä ollaan maalattu joka päivä Pikku-neidin päikkäreiden aikana ja neidin iltaunien alettua. Joka päivä ollaan myös tehty pieni retki omalla pihalla välipala-aikaan. Kaksi ensimmäistä reissua suunnattiin terassille ja tänään aurinkoisella ilmalla omenapuiden varjoon. Maalausprojektin ja kirpparilöydöt esittelen joskus myöhemmin. Tässä muita päivien hetkiä.

Retkillä on juotu ihanaa Parisiennekahvia ja syöty milloin mitäkin mm. mansikoita. Kaikkien tyttöjen mukit ovat samaa tyyliä, Pikku-neidillä tietysti vähän pienempi muki vedellä täytettynä:)

Ulkoilmassa kaikki maistuu aivan ihanalta:)
Tänään oli niin kuuma, että vietettiin vähän aikaa sisälläkin. Tässä olohuoneen tunnelmia  tältä päivältä.
Pikku-neiti on ollut oma utelias itsensä:)

Välillä pitää tankata äidin halia:)
Nyt Jutta sitten lähti taas kotiin. Veikkaan, että aamu kuitenkin alkaa huomenna kuten alkuviikostakin... Pikku-neidin helällä äänellä: "Mennään katsomaan Juttaa":) Hauskaa oli, kiitos visiitistä:)

2 kommenttia:

  1. Kivaahan meillä oli ja kiitos aivan hirveesti että sain olla siellä teillä! =)
    Toivottavasti nähdään pian! =) <3

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti nähdään pian. Opiskellaan sitten taas lisää valokuvausta ja keksin kyllä jonkun uuden maalausprojektinkin meille ihan varmasti:)

    VastaaPoista