11. heinäkuuta 2011

Ihmepäivä

Tänään lähtivät viikonloppuvieraat kotia kohti ja päivästä tuli vähän ihmeellinen. Aamupäivällä käytiin vielä vieraiden kanssa kirppiksellä (juu, kävin TAAS kirppiksellä!!!!) ja tehtiin superhienoja löytöjä. Iltapäivä menikin Pikku-neidin kanssa taistellessa, koska hän ei saanut syystä tai toisesta nukuttua päikkäreitä. Miehen tultua töistä, lepuutin hermojani kamera kädessä. Nyt illalla neiti sammui, kuin saunalyhty. Huomenna taas paluu normaaliin arkeen:)
Kirsikka alkaa punastua, aika kirpeitä vielä olivat...täytyy odottaa syvempää väriä:)

Yllä luumu ja alla kriikuna... luumu on pitkulaisempi ja vähän isompi, kriikuna on pyöreämpi ja hiukan pienempi. Iso sato olisi luvassa.
Työhuoneen siivous menossa... viikonlopun vieraiden vuoteet takaisin yläkertaan ja työhuoneen järjestys ennalleen. Vappu-muumi vaeltaa pitkin huushollia.

Kakkukupu (yksi päivän kirppislöydöistä) sopii kahvikupin suojaksi, kun luulee saavansa juoda iltapäiväkahvin rauhassa Pikku-neidin päikkäreillä...ja kahvittelun keskeytyessä haluaa säästää kahvin itselleen, ei kärpäsille. Kaksi tuntia meni taistellessa, kun ei toiselle uni tullut...jäi päikkärit sitten nukkumatta...ja kahvi joutui kuvun lisäksi vielä mikroonkin.

Terassi on kerännyt monenlaista tekstiiliä ylleen. Kaunis pöytäliina ja pari huopaa saavat ihmeitä aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti