1. heinäkuuta 2011

Toimivampi terassi

Keväällä, kun lumet sulivat, kannoimme varastosta pihakalusteet terassille. Niille sijoilleen ne sitten jäivätkin pitkäksi aikaa. Muutama päivä sitten, kun Pikku-neidin kanssa puuhailtiin terassilla, aloin oikein miettimään, miten huono ja epäkäytännöllinen kalusteiden järjestys on. Siitä alkoi ankara pohdinta kalusteiden uudelleenjärjestelylle;)


En tietenkään hoksannut ottaa ennen-kuvaa, mutta lopputulos olisi tässä:

Terassi on suorakaiteen mallinen, aika pitkä ja pituuteen nähden kapea. Päädyssä on pitkä penkki ja sen vieressä vihervitriini. Jatkettava pöytä on ikkunan alla ja grilli kuvaajan selän takana oikealla.  Aikaisemmin grilli oli pöydän paikalla, pöytä oli kaiteen edessä keskellä terassia ja penkki grillin takana ikkunan alla. Vihervitriini oli hieman taaempana päädyssä. Saakohan tästä sepustuksesta nyt selvää? No, joka tapauksessa, tämä toimii sata kertaa paremmin! Vitriinin tai grillin eteen mahtuu hyvin levittämään pienen peiton lego-leikkien alustaksi:)
Nyt tuoleille on riittävästi tilaa ja vihervitriiniä voi ihailla kahdelta suunnalta.

Terassilla voi nauttia piparminttujalkakylvystä ja pihalta poimituista luonnonkukista. Kukkien maljakko löytyi alkuviikosta kirppikseltä ja sitä voi käyttää myös kynttiläastiana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti