13. heinäkuuta 2011

Maalausprojekti nro ~ 137?

Yksi sateinen yö (aivan...yö, ei päivä) ja olen haalinnut itselleni aika monta maalausprojektia. Mitähän sitten käy, kun päivisinkin sataa. Jatkoin portaikon maalausta Pikku-neidin päikkäreiden aikana ja myöhemmin päivällä ostin halvalla pinnatuolin, jota oli maalannut joku kaiketi useammalla pensselillä samaan aikaan. Ja myönnettäköön, että ostin myös sen sympaattisen, söpön ja varsin pikkuruisen punaisen pöydän, jota ihailin joskus aikaisin keväällä naapurin antiikkiliikkeessä. Sekin lähti aika halvalla, kun yrittävät saada vähän varastotilaa tyhjemmäksi...ja siis keksin sille jo käyttöäkin;)


Viime viikollahan meillä maalattiin leikkimökki ja siitä olisi nyt kuvia tarjolla, muita projekteja sitten taas myöhemmin.

Leikkimökki on ulkoa punainen ja sisältä oli ennen maalausta vihreä joka puolelta.
Ulkoväritys pysyi ennallaan ja sisäseinät saivat jokainen oman värinsä. Leikkimökkiin löytyi kirppikseltä keittiö ja kuka sitten haluaakaan keitoksia syödä, voi istuutua syöttötuoliin. Sen on mamma ja pappa tuonut tuliaisina.
Molemmilla puolilla ovea on pienet rautalangasta väännetyt naulakot, (jotka uskoakseni ovat edellisen asukkaan askartelemat) joissa voi säilyttää tärkeitä tavaroita, kuten harjaa, jakoavainta ja mittaa. Pieni nuken sänky oli jäänyt edelliseltä asukkaalta ja kolme kudottua nukkea löytyivät verstaan vintiltä. Silityslauta ja -rauta on Pikku-neidin hoitotädiltä saatuja. 
Ovi vielä puuttuu, mutta se on työn alla. Mökin edustalla on hiekkalaatikko ja näkymä talolle. 
Ikkunoina toimivat vanhat ikkunat...ne kaipaisivat vähän pesua ja enkä  hieman kunnostustakin.
Eiköhän täällä saa kotileikit leikittyä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti