27. maaliskuuta 2012

Äitiyshaaste

Sain KoivukujanRiikalta mielenkiintoisen haasteen äitiyteen liittyen. Siinä pitäisi jatkaa seuraavia lauseita:

1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi, kun... kohta kolme vuotta täyttävä tyttäreni sanoo minulle ruokailun päätteeksi "Kiva äiti, että syäsit noin reipaasti!"

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... se, ettei asioita pysty suunnittelemaan kovinkaan pitkällä tähtäimellä (ainakaan meidän perheessä). Meille hetkessä eläminen tosin sopii, mutta tämä yhteiskunta tekee siitä toisinaan vähän haastavaa, kun kaikki menot pitää sopia kuukausia etukäteen kalenterin kanssa.

3.Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... nyt tähän ei voi nimetä mitään yksittäistä asiaa! Sydäntä lämmittäviä lausahduksia ja eleitä satelee joka päivä <3

4. Kello 12 yöllä olen yleensä... nukkumassa.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä... arkena viemässä neitiä hoitoon, vapaalla katsomassa telkkarista lastenohjelmia samalla suunnitellen aamiaista.

6. Haluaisin sanoa lapseni isälle, että... onneksi minulla on sinut!

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... toivottavasti sinäkin nautit niistä vuosista kotona meidän muksujen kanssa.

8. Viimeksi kiroilin, kun... eilen olin saanut tämän tekstin valmiiksi ja se katosi netin loputtomiin syövereihin! Muuten en juuri harrasta kiroilua, mutta tekniikka saa sitä toisinaan aikaiseksi.

9. En ole koskaan osannut... öö ööö öööö (koska joudun ihan miettimään, taidan osata kaiken tarpeellisen) heittää volttia!

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia voi tehdä, on... en minä tiedä!!! Ruukuttaa menestyneesti talvehtineet daaliat kevätkasvatukseen??!?

Ja haaste lähtisi eteen päin:

Jennille
ja
skribetille

3 kommenttia:

 1. Kiitos! :) Onpa hauska ja erilainen haaste! :)

  VastaaPoista
 2. Haha, ihana haaste ja hyvät vastaukset! Erityisesti nro 10 oli kohokohta ja ykkönen niin söpö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen tapahtui tuossa jo jokin aika sitten...taisin syödä tosi reippaasti;) Kymppi tuli ekana mieleen, kun mietin kyseisillä kriteereillä jotakin kivaa, mitä olin juuri tehnyt:)

   Poista