4. maaliskuuta 2012

Väriä, väriä, väriä

Ihan ekaks, koittakaa kestää...taas kuvia keittiön pöydän ääreltä! Puolustuksena kuitenkin kerron, että aamuaurinko paistaa keittiöön ja pöydän ääressä nyt vain saa parhaat kuvat!

No niin asiaan...värilliset astiat ovat jotenkin kummasti siirtyneet taas kaapista käyttöön. Värikkäät posliinilautaset olen ostanut noin kymmenen vuotta sitten kirpputorilta 15 lautasen pinossa, oisko nipulla ollut hintaa euro tai kaksi. Väreinä löytyy kuvassa olevien lisäksi vielä ainakin yhtä sinisen sävyä. Keltaisesta ja vaaleanpunaisesta en tuolloin aikanaan hirveästi syttynyt mutta nyt tykkään niistäkin kyllä kovin. Mukit taas ovat Jyskistä muutaman vuoden takaa. Muutama on mennyt rikki ja pitäis käydä katsomassa, vieläkö niitä saa.
Kaksi vanhaa lasikulhoa taas ovat eiliseltä kirppisrundilta. Meinasi kyllä nuukuus iskeä, kun maksoivat yhteensä 30 senttiä! Pikku-neiti muuten toimi mun kuvausassistenttina ja auttoi astiasetelman tekemisessä :)

Meillä on homma nyt lipsahtanut pahemman kerran herkuttelun puolelle, kiitos Kanelia ja kardemummaa blogille. Valkoherukka-vaniljamuffinsit tein taas soveltaen maidottomaksi. Vaniljakastikkeena käytin Oatlyn kaurapohjaista vaniljakastiketta ja valkoherukoiden kanssa muffinseihin päätyi myös punaherukoita. Jälleen herkullista!!!! Ja siis syötiin kyllä ihan kunnon aamupala alle ja vähän niin kuin aamupalan jälkkärinä syötiin muffinsit ;)
P.S. Blogin 1-vuotisarvonta edelleen käynnissä. Sinne pääsee täältä. Kivaa sunnantaita kaikille!

13 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköisiä astioita! Aivan mahtavia nuo lautaset.

    Ja olen aivan otettu tästä leipomis-herkuttelu-kunniasta. Tästä blogeissa juuri on kyse, että voi tarjota ja saada inspiraatiota arkeen. Ja vieläpä aivan ilmaiseksi! Ihanaa sunnuntaipäivän jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kanelia ja kardemummaa!

      Itse en kauheasti jaksa etsiä erilaisia ohjeita ja sitten arpoa mikä olisi hyvä. Sen vuoksi olenkin tyytyväinen sun blogin löytämisestä, kun ohjeet tuntuvat aika simppeleiltä ja kai sekin vaikuttaa, että niistä on myös kauniit kuvat :)

      Poista
  2. Ihania värikkäitä astioita! Noista lautasista tulee ihan mummu mieleen, sillä tais olla tuontyylisiä muutama. Ja äidillä taas on tuollasia jälkkärikulhoja. Hienosti on assistentti kattanut ;) Aurinkoa alkavaan viikkoon! Tää lähtis nyt ULOS :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tiina! Se on kyllä kiva, kun tietyistä jutuista tulee muistoja mieleen :)

      Nääkin kävi pihalla, nauttimassa auringosta ja suunnittelemassa omenapuiden leikkausta:)

      Poista
  3. Kauniin värisiä lautasia ja mukavia yhdessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hyvä Mieli! Itsekin tykkään niistä just nyt tosi kovin:)

      Poista
  4. Siis niin ihania astioita! Värit rules, varsinkin kun aurinko paistaa mutta aina muulloinkin. Mun päivän teema on tarttua viimein siniseen spraymaalipulloon ja ruiskuttaa pihan valkoinen koukeroinen pöytä, en tajua miten se on jäänyt maalaamatta vuosikausiksi, vaikka ostin maalinkin samantien kun pöydän, siis joskus 3 vuotta sitten. Toivottavasti maali toimii vielä. Valkoiset puutarhakalusteet on niin tylsiä, en oikein osaa sanoa miksi. Ehkä sitä ei tarvitse selitellä ;-) Mun pihakalusteteema on (tulee olemaan) sininen, vihreä ja turkoosi. Ja joka väittää, ettei ne sovi vihreiden kasvien kanssa yhteen on väärässä :-D
    Aurinkoinen keittiönpöytä on onnea. Itsekin just kuvasin keittiön pöydän päälle aurinkoon poseeraamaan asettunutta Ransu-kissaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Samaa mieltä, värit rules!

      Ja ihan hirmu kivalta kuulostaa sun väriprojektit!

      Poista
  5. Kauniita astioita, ihanan keväisiä! :) Ja alkoi kyllä tehdä muffinsseja mieli, niin hyvältä näyttävät nuo aamupalan jälkkärit! :D

    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenni! Muffinsit oli kyllä niin hyviä! Ja erityisen maistuvia juurikin aamupalan jälkkärinä ;)

      Poista
  6. Kurkkasin myös sun blogia, ja tämä on kyllä tositosikaunis :) ehkäpä haalin itselleni iloista mieltä jatkossa täältäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin kyllä niin iloiseksi sun kommentista skribentti! Saat haalia täältä niin paljon iloista mieltä, kuin haluat :)

      Poista