1. maaliskuuta 2012

Vuoden kunniaksi

Arvatkaas mitä? Tänään tämä blogi täyttää vuoden! Sen kunniaksi ostin kotimme kaunistukseksi kaupan hyllyssä kauan nimeäni huutaneen sinisen kannun, koska täytyyhän tätä jotenkin juhlia!

Alunperin aloin kirjoittamaan blogia omaksi muistikirjaksi...kun mulla on sama pää kesät talvet...ja moni ehkä ymmärtää, että hatarahan sellaisen pään muisti ajoittain on. Lisäksi tarkoitus on ollut myös välittää kuulumisia sukulaisille ja ystäville, sillä kaikkiin ei ole aina mahdollista muuten pitää tiivistä yhteyttä...ja, kun kaikki eivät kuitenkaan ole facebookissa (minä mukaan lukien).

Yllätyksekseni olen huomannut, että blogini kiinnostaa alukuperäisesti suunnitellut kohdeyleisön lisäksi muitakin ja, että tästä on tullut minulle antoisa harrastus. Blogi on auttanut minua näkemään ja kokemaan arkea aika eri tavoin, kuin ennen ja olen oppinut ainakin jossakin määrin keskittymään niihin mukaviin ja kauniisiin asioihin. Tietysti elämä pitää sisällään todella paljon muutakin, kuin mitä blogiin päätyy mutta blogin pitäminen ainakin omalla kohdallani on siirtänyt tulokulmaa asioihin paljon positiivisemmaksi, kuin ennen. Tästä erityisesti olen todella iloisesti yllättynyt :)
Yllä mainittujen asioiden kunniaksi kannuja on kaksi ja toinen niistä olisi päätymässä jonkun teidän lukijoiden kodin kaunistukseksi :)
Kannun arvontaan voi osallistua blogin lukijaksi kirjautunut (aikaisemmin tai arvonnan aikana liittynyt) yhdellä arvalla kommentoimalla tätä postausta. Samassa yhteydessä saa esittää toiveita (jos haluaa) alkavan blogivuoden postausaiheiksi :) Arvonta päättyy perjantaina 9.3 klo 22. Onnea arvontaan! 

38 kommenttia:

 1. Onnea 1v blogista<3 Mä ainakin tykkään sun blogista hirmusti, otat todella hyviä valokuvia:) istutuspuuhia odotan joka blogilta näin kevään tulossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina! kasveihin ja puutarhaan liittyviä juttuja varmaan tulossa kohta puoliin :)

   Poista
 2. 0nnea 1-vuotiaa11e ! mugana arvonnassa :) ja yhdyn ede11iseen, su11a on gauniita guvia ihanasta godista :) ja samoin buutarha jutut jo mie1essä,
  bs: meidän näbbäimistö on riggi , sigs vähän ihmee11istä textiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KoivukujanRiikka! Heh heh, en olisi mistään arvannut, että näppis on rikki ;)

   Poista
 3. Mun lempivärinen kannu! En muista, kuinka alun perin tänne löysin vajaa vuosi sitten, mutta ihastuin heti yläbannerin kauniiseen kesäiseen kuvaan. Ja blogin nimeen :) Toiveena tietenkin runsaadti kuvia.
  Maisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maisa ja kiv, että olet löytänyt tänne :) Odotankin taas yläbannerin kuvan vaihtoa kesäisempään versioon :) Runsaasti kuvia varmasti luvassa!

   Poista
 4. Hirmuisesti onnea 1-vuotiaalle! Sisustukseen liittyvät jutut kiinnostaa ehdottomasti eniten ja nättejä ottamiasi valokuvia on aina ilo katsella! Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aniliini! Kiva, että sisustusjutut kiinnostaa :) Kivaa torstaita sullekin!

   Poista
 5. Ihana kannu, osallistun siis arvontaan! Onnittelut 1-vuotiaalle!

  ps.Ihana myös toi KoivukujanRiikan teksti :D

  VastaaPoista
 6. Oletpa löytänyt kauniin sinisen kannun :) Maltan tuskin odottaa alkukesää ja kuvia kukkivasta hedelmätarhastanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin maltan itsekään odottaa alkukesää ja hedelmätarhan kukkimista :)

   Poista
 7. Onnea yksivuotiaalle, kiva on seurata blogin kautta kuulumisianne ja kohta ison neidin ihania sutkautuksia. En nyt osallistu arvontaan, saan sitä varmasti ihailla teidän pöydällä sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Saat ihailla toista kannua meidän pöydällä sitten viimeistään niillä 3-v. synttäteillä :)

   Poista
 8. Onnea yksivuotiaalle blogille! :) Minä kanssa odottelen keväisiä puutarhajuttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni! Lupaan, että puutarhaa piisaa jossain vaiheessa kyllästymiseen asti ;)

   Poista
 9. Onnea 1-vuotiaalle. Ihana blogi! Ja ihana kannu!

  Kaikki sun postaukset ovat kivoja. Erityisesti puutarha-aiheiset näin kevään kynnyksellä.

  -Marika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarha näyttää monella olevan mielessä :) Tulossa...

   Poista
 10. Onnea 1-vuotiaalle!:) Meidän "lapsukaiset" on muuten melkein saman ikäisiä, täällä vuosi tulee täyteen huomenna. Ai niin, ja tietenkin mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanelia ja kardemummaa! Oi, onnea sinullekin siis :) Kävin justiinsa selaamassa sun kaikki makeat leivonnaiset-ohjeet, kun nuo Pikku-neidinkin synttärit lähestyvät :) Kokeilla niitä tietysti täytyy (ei siksi, että epäilisin ohjeitasi) jo hyvissä ajoin ;)

   Poista
 11. Onnea! Blogeista saa hyvää mieltä, sinne voi kirjoittaa asioita joihin on tyytyväinen, tai merkitä muistiin... on aika tärkeää huomata ja kirjata ylös ne hyvät asiat, vaikka en tällä tarkoita, että blogeissa pitäisi pakosta olla vain hymistelyä, eihän sellaistakaan kukaan kestä :-D
  Minusta sinulla on kiva ja elämänläheinen blogi, joten toivon postauksia samalla linjalla millä olet ollut tähänkin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, samaa linjaa satavarmasti luvassa :)

   Poista
 12. Ymmärrän hyvin perustelusi, oma lukublogini kun on syntynyt samoista lähtökohdista. Silti yltiökriittiset kommentoijat joskus pelottavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekseni kommentit ovat toistaiseksi olleet osaltani vain kannustavia ja sisällöltään mukavia :)

   Poista
 13. Todella keväisiä kuvia ;) Meilläkin täällä näytön toisella puolella ollaan seurattu paljon sun blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että te seuraatte siellä mitä meillä tapahtuu <3

   Poista
 14. Muffinssi ja omena-postauksesi kuvat olivat niin ihania, että liityin lukijaksi ja pitihän se heti osallistua arvontaankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi! Juu, arvontaa ei parane missata ;)

   Poista
 15. Onneksi olkoon että olet saanut jo vuoden pidettyä blogiasi!Mukava on ollut seurata elämääsi! Itse pidin pitkän blogitauon mutta nyt on ollut taas mukava "pitää päiväkirjaa". Osallstun arvontaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogin seuraaminen on ollut mukavaa :) Arvontalipuke työn alle ;)

   Poista
 16. Oih, ihana kannu ja aivan meidän värinen, joten tämä vakkarilukija osallistuu myös arvontaan. :)

  VastaaPoista
 17. Mää haluun ton kannu!!! :) Nii mun färine. Sopis tuvan tauluihi ja emännän kätte. Ainaki joteski. Mut vessan kaakeleitte kans joka tapaukses. ;) Mahtaaks onnetar suassi munt?

  VastaaPoista
 18. Hei hei, en ole pitkään aikaan muistanut käydä täällä. Tulinpa sopivasti osallistumaan arvontaan! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 19. Onnea 1-vuotiaalle! Hieno huomio tuo, että olet alkanut keskittymään blogin pitämisen myötä enemmän positiivisiin asioihin. Itse olen pitänyt kaksi kuukautta blogia ja olen huomannut saman. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista