22. maaliskuuta 2012

Tää oli niin ennustettavissa

Jaahas...kysynpä vaan, että kuka arvasi seuraavan vielä tapahtuvan tänä keväänä? Olen sitten tänään mennyt ja laittanut pelargonin siemeniä itämään! Ihan kuin olisin joskus tässä ihan lähiaikoina vannonut, etten mitään yritä siemenestä kasvattaa!

Ja kuvassa siis keittiön astiavitriinin päällä kukoistava valkoinen helmililja (tai joku sellainen kuitenkin). En viitsinyt ilostuttaa teitä saviruukuilla täynnä taimimultaa! Ilostutan sitten, jos niistä jotain nousee :)
Ohhoh huomenna on muuten perjantai ja me tytöt meinataan pitää vapaapäivä!

Kivaa ihanjust alkavaa viikonloppua teillekin!

14 kommenttia:

 1. Helmililjat on niin kauniita. Varsinkin kun ovat vielä nuppuisia! Ja tuo muki on hauska astia niille.

  Jännityksellä odottelen päivitystä kasvavista taimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa helmililjoista kovasti, mutta kaikista kauneimpia on ne jotka tuolta kukkapenkistä toivottavasti pian nousevat:) Muki on vanha teekuppi...kirpparilta tietenkin;)

   Poista
 2. Hyvä Annaaaaa! :D Ja ihan varmana sieltä mullasta nousee terhakoita pikkutaimia! Kivaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina superhyvistä ohjeista! Minkälaisessa lämpötilassa ne muuten sulla ovat itäneet? Saatan tarvita vielä tuonnempana lisäohjeita! ;)

   Poista
  2. Ne on ollut tuolla mun vanhempien luona, jossa puulämmitys. Huoneen lämpötila vaihtelee siis jonkun verran jossain siinä 18-21 välillä.

   Poista
  3. Meillä on aika sama lämpötila...tai no tasaisesti 17-19, ihan maksimissaan 20.

   Poista
 3. Ihana helmililja! Ne on niin kauniita! <3 Mä jouduin oman jo siirtämään ulos, kun meinasi nuupahtaa, saa nähdä miten sen käy...

  Toivottavasti sieltä mullasta nousee monta taimea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Mäkin toivon, että nää pelargonit onnistuu!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin sainkin :) Hyvät ohjeet ja lievä hullaannus pelargoneihin tähän taas ajoivat. Ties vaikka saisin kauniita taimia, kun pistokkaatkin ovat vielä hengissä ;)

   Poista
 5. Kuule, sulla on nyt niin ammattimainen ote näihin viljelyspuuhiin, että sieltä nousee vielä terhakoita taimia! Ihan kateellisena lueskelen sun pistokas/istutus/taimi-päivityksiä, kun itsellä on kaikki vielä pusseissa odottamssa suorakylvöä maahan...

  Tarkoitus oli kyllä kokeilla kaikenlaista, mutta ollaankin nyt kotosalla niin rikkonaisesti, etten pystyisi jättämään pieniä kullannuppuja itsekseen. Ehkä ensi keväänä sitten... Kun olen ensin saanut iloita sun onnistuneista viljelmistä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, että todella toivon sun olevan oikeassa! Ja, että pääsisit iloitsemaan mun onnistumisista :) Nyt on pakko uskoa, että harjoitus tekee mestarin.

   Poista
 6. Ihanat kuvat :) mulla on nyt kaikki hyötykasvit lähteneet taimeksi asti kasvamaan mutta tänäpä aamuna tytöntylleröinen oli omakätisesti ne koulinut :D täytyypi aloittaa urakka alusta! :)

  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina! Multasormisuus on kaiketi perinnöllistä ;)

   Poista