3. maaliskuuta 2012

Positiivinen fiilis

Aamulla herätys tyttären heleään ääneen "herätys, ulkona on jo valoisaa".
Aurinko tulvii sisään keittiön ikkunasta koko perheen syödessä aamiaista.
Aamukävelyllä mummun luokse linnut visertävät suloisesti ja taivas on todella sininen. Sama toistuu, kun kävellään kotiin päin.
Räystäät tippuu vettä ja rännit lorisee.

Kotona on niin valoisaa, ettei olohuoneen nurkassa kuivuvat pyykit tai neidin lattialla lojuvat lelut juuri häiritse. Neiti kävi just unille ja isäntä riisui pitkähihaisen paidan (kun aurinko siis lämmittää niin kovasti) ja emäntä suuntaa yksin kirppikselle. On vähän kevättä rinnassa!

4 kommenttia:

 1. Kevättä tosiaankin :) onneksi itsekin pääsen ihan just, enkä melkein, töistä nauttimaan auringosta :) ei muuta kuin eväät kassiin ja ulos makkaranpaistoon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsit nauttimaan auringosta :) Oi, makkaranpaistoa...meidänkin on varmaan pakko piakkoin laittaa nuotio pihalle ;)

   Poista
 2. Toivottavasti sinulla oli ihana kirppisreissu... lapset ovat niin ihanan aitoja... muumiherätyskellon ääni tekee jokapäivästä onnellisen aamun kun lapset ovat lentäneet jo maailmalle : herää jo, hyvä päivä tänään, herää jo....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Omenankukka, kyllä oli hyvä kirppisreissu :) Tosin olin siellä kaikkea muuta kuin yksin...ihan tuhottomasti oli ihmisiä liikenteessä!

   Lapset on kyllä ihania ja aitoja. Itsekin ihan oikeasti nousee tarmoa täynnä uuteen aamuun moisen aamutoivotuksen myötä (tai tarmo täyttyi ehkä vasta ekan kahvikupin jälkeen, mutta kuitenkin) :)

   Poista