25. maaliskuuta 2012

Lehtimaja

Pikku-neidin päikkäreillä taas kierros pihalla kameran kanssa. Lumikellot ovat rohkeita ja puskevat suoraan hangesta ylös:)

Kuistin pöydälle on katettu tarjotin kuppeineen.

Perunanarsissi ja ehkä krookus (en muista enää mitä syksyllä kuppiin laitoin) valmistautuvat kukintaan.

Valkoinen helmilija on vaan niin soma.

Ja neiti nukkuu suojaisassa lehtimajassa. Ripustin kankaan katosta varjostamaan vuodetta. Ainakin tänä aamuna toimi ihan hyvin ja sitä paitsi, onhan lehtimajassa tosi jännä nukkua :)

10 kommenttia:

 1. Ihania kuppi-istutuksia :)
  Kyllä neidin kelpaa tuolla päikkäreitä nukkua!

  VastaaPoista
 2. Onpa lumikello rohkea, kun noin nousee hankien keskeltä esiin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lehtimajasänky! Ja jäin ihailemaan tuota virkattua mattoa. <3 Itsellä sellainen virkkuussa juuri ja ei kyllä tule noin kaunis millään! :D

  Nuo kahvikuppi-istutukset on niin somia! Tosi romanttisia ja hempeitä, mutta kuitenkin moderneja. :) Ja valkoinen helmililja on kyllä kaunein! En ole siihen törmännyt vielä, sinisiä tuntuu olevan joka paikassa tarjolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Virkattu matto on siskoni tekemä, teki sen neidille 2-v lahjaksi :) Matto kyllä lattialla vähän "painuu" ja tasoittuu, ihan varmasti sinun matosta tulee upea!

   Prismasta on valkoinen helmililja ostettu. Se ja perunanarsissi olivat jossain ihan perällä alahyllyllä, kun eivät kukkineet vielä. Ihan lapusta sai katsoa, että mitähän nämä ovat :)

   Poista
 4. Ooh, ihana lehtimaja! Kyllä tuolla kelpaa nukkua :) Noita lumikelloja haluaisin omaankin pihaan laittaa, ovat niin kauniita ja herkkiä kevään ensi kukkijoita.

  VastaaPoista
 5. Kiitti Tiina:) Nämä lumikellot kukkivat nurmikolla mutta yhteen uuteen kukkapenkkiin laitoin niitä myös tulemaan ja on sieltäkin muutama noussut. Noita kupeissa olevia helmililjoja ja krookuksia ajattelin istuttaa kukkimisen jälkeen jonkun omenapuun juurelle, mistä lumet sulaisi melko aikaisin.

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia! Täydellinen maanantain aloitus aamukahvin kera, kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kanelia ja Kardemummaa! Täydellinen maanantain aloitus minullekin lukea ihana kommenttisi, kiitos :)

   Poista