17. toukokuuta 2012

Blogitunnustus

Sain tunnustuksen Keski. blogin Jenniltä, kiitos Jenni <3

Tehtävänä on vastata viiteen kysymykseen ja jakaa tunnustus eteen päin viiteen ihanaan blogiin.

1. Koska aloitit blogin?
Aloitin blogin kirjoittamisen maaliskuussa 2011, vähän reilu vuosi sitten.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Lyhykäisyydessään voisin sanoa kirjoittavani meidän (ja minun) elämästä. Mitä se sitten sisältää...juttuja vanhasta talosta, kodista, pihasta ja puutarhasta, kasveista ja kukista, arjen askareista, itse tekemisen riemusta, lapsiperhe-elämästä, ilosta ja harvakseltaan muistakin tunteista...

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
Blogista tekee erilaisen se, että vain minä (me) voin kertoa tästä meidän elämästä. Yksilöllisyys...toisia samanlaisia ihmisiä ei ole kuin me, toista samanlaista taloa ja pihaa ei ole...

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
Halusin tallentaa muistoja ja muistiinpanoja perheen ja talon vaiheista ja jakaa niitä kaukana olevien läheisten kanssa.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Olen miettinyt paljon sitä yksityisyyden rajaa blogissa...mihin se vedetään?! En tiedä haluaisinko sitä muuttaa mutta erilaisia ajatuksia siitä on mielessäni pyörinyt.

Tämä tunnustus lähtee tällä kertaa ihanan serkkutyttöni Maisan blogiin <3


Olen saanut lähiaikoina mahdottoman määrän tunnustuksia ja erilaisia haasteita, kiitos kaikille niitä jakaneille <3 Osasta on jo niin paljon aikaa, etten enää muista keneltä olivat peräisin ja milloin. Yritän nyt kuitenkin tsempata näiden uudempien tapausten kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti