26. toukokuuta 2012

Huh huh mitä säätöä!!!


Meiltä katosi keskiviikkona nettiyhteys ja voihan ***** mitä säätöä sen takaisin saaminen on ollut. Isäntä alkoi torstaina selvittelemään asiaa eikä vieläkään olla saatu yhteyttä takaisin. Mummu kiikutti meille eilen mokkulansa lainaan, joka kaikeksi harmiksi, ei kyllä toimi. Ja siis isäntä on IT-alalla töissä, että kyllä se yhden mokkulan toimimaan saa, jos se pelittää. Kyseisen IT-tukihenkilön ansiosta istun nyt kuitenkin koneella, netissä...IPHONEN kautta!!!! Se, kun toimii 3G verkossakin. Voi mahdoton, mitä hampaiden kiristelyä yksi nettiyhteys (tai siis sen puuttuminen) voikaan aiheuttaa!


Nyt asiaan!

Ajettiin tänään aamusta Billnäsin puutarhamessuille, jotka jatkuvat vielä huomennakin.
Ihana miljöö! Kauniita ja tunnelmallisia vanhoja rakennuksia <3

Kaikkia yksityiskohtia myöten hurmaava paikka!

Sääkin suosi puutarhaväkeä.

Tuollainen vaaleanpunainen talo olisi aika kiva!!!!
Omalla pihalla taas kukkii arovuokko.
Arovuokot ovat naapureilta saamamme tiedon mukaan kukkineet pihalla vuosikymmeniä.

Kirsikkapuut ovat NYT parhaimmillaan.
Saunan päädystä löytyy myös tällainen pensasmainen puu. Sattuuko kukaan tunnistamaan mistä on kyse? Syksyllä se tekee mustikan värisiä marjoja.

Samaisen puun kukat ovat valkoiset.
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Huh, netittä eläminen (ainakin meikäläisen osalta) olisi sangen haasteellista! Menisi jopa ihan päivätyökin siinä samalla. Pelottavaa ajatella, miten "riippuvaiseksi" sitä ihminen on tullut toimivasta internet-yhteydestä.

  Muuten, noista hilinpoikasista pitää nyt päästä eroon - yhden rimpulan vein jo eilen äitisi hoiviin. Huikkaa ihmeessä hep, jos tahdot hilintaimen! Niitä on meidän käyttöön jo ihan riittämiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, isäntäkin oli aloittamassa vielä jonkun työropleeman selvittelyä, kun huomasi ettei netti toimikaan. Eipä ole sen jälkeen tarvinnut ilatisin töitä tehdä, ehkä ihan hyvä :)

   Hep ;) Mieluusti ottaisin hilinpoikasen. Jos vaikka kiikuttaisit äitille toisen hoivattavaksi, niin saan sen sieltä seuraavaksi mukaani? Muistelen, että teillä oli viime vuonna aikamoinen sato! Nyt ilmeisesti samaa herkuttelua luvassa :)

   Poista
 2. Nettiyhteyden ongelmat on niin tuttua juttua ja niin superärsyttävää. Tuo on marjatuomipihlaja, saskatoon. Oi, vitsit kun pääsis tuonne Billnäsiin. Aurinkoa viikonloppuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina varmistuksesta saskatoonin suhteen! Näin olimme miettineetkin, mutta ilman varmuutta ei viitsi marjoja maistella :)

   Billnäsin ruukki on kyllä hieno paikka! Aurinkoa sinnekin :)

   Poista
 3. Puu näyttää tuomipihlajalta.

  VastaaPoista
 4. Joo, tuomipihlajalta näyttää. terv. Teehon Tiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös Teehon Tiinalle varmistuksesta :) Nyt muuten, jos meille poikkeaa kylään, niin ei välttämättä saa omenapiirakkaa mutta raparperipiirakkaa voisi saada ;)

   Poista
 5. Nettiongelmat on kyllä tosi rasittavia! Toivottavasti vika pian korjaantuu!

  Ihania kuvia Billnäsistä, varmaisti kivat messut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivat messut! Mulla oli ihan lista valmiina, mitä lähdin hakemaan, etten taas kanna kotiin ihan mitä sattuu ;)

   Poista
 6. Tuonne Billnäsin minunkin teki mieli, ehkä ensi vuonna...Kiitos ihanista kuvista, pääsi mukaan tunnelmaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bilnäsiin kannattaa kyllä ajella sitten ensi vuonna ja toki siellä on antiikkitapahtumaa ja muutakin jo tänä kesänä, ettei tarvitse ensi vuotta odotella :)

   Poista
 7. Moro! Oon sen samaisen nettitikun kanssa ottanut matsia muutamaan otteeseen ja salaisuus onkin siinä, että jotta saatte sen asennettua Windows XP:tä uudempaan kalustoon, teitin täytyy käydä hakemassa joku ihmeen ohjain jostain netin syövereistä. Ovelaa eikö?

  Terveisin IT-tukihenkilön nuorempi sisar, IT-tuettava Henkilö. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IT-tukihenkilö huikkaa "tehty", ei toimi silti. Eipä tuo haittaa, onneksi IPHONELLAKIN pääsee nettiin koneeseen kytkettynä ja kaipa se oikeakin nettiyhteys vielä tässä elämässä alkaa toimia :)

   Poista