2. toukokuuta 2012

su-ti

Aurinko on hellinyt meitä aamusta...

...iltaan, IHANAA!

Koko perheen voimin ollaan leikitty, naulattu, sahattu, kaivettu kiviä, istutettu, kannettu klapia ja tutustuttu kastematojen maailmaan. "Hei, nää liikkuu molemmista päistä! Missä on lisää matoja?" hihkuu neiti. 
Sain kuin sainkin kuistin ikkunat pestyä ja voi mahdoton, että on kirkasta! Isännän kanssa fiksuina tuumittiin, että muut ikkunat (kuten tämä järkyttävän pölyinen olohuoneen ikkuna) pestään, vasta tuplaikkunoiden poiston yhteydessä. Ei siis ihan vielä tarvii rättiin tarttua ;) Jos oikein laiskottaa, niin ulommat ikkunat voi pestä sisempien poiston yhteydessä ja sisemmät sitten syksyllä takaisin laitettaessa, eiks vaan!? Viime kesänä oli kesäkuun alku, kun ikkunavillat ja tuplalasit poistettiin. Nyt ei voi kyllä niin pitkään odottaa. Meidän makkarissa esimerkiksi on niin kuuma (jutsjajust yli 15 astetta) ettei siellä pysty enää nukkumaan. Patterit on jo pois päältä ja ikkunateippiä ei koskaan saatu aikaiseksi makkariin laittaa...oli  miten oli, nyt ne villat lähtee kesäsäilytykseen!


Aurinkoista viikon jatkoa kaikille (toivottavasti)!

14 kommenttia:

 1. Voi, mitä kuvia! :) Täällä on myös alkavaa kiinnostusta kastematoja kohtaan, toivottavasti ei neiti ala niitä kuskaamaan äidille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Kastemadot on kyllä mielenkiintoisia ;) Meidän neiti on yleisesti aika säikky kaikkia muurahaisia ja pörriäisiä kohtaan mutta ne kastemadot eivät jostain syystä aiheuta mitään säikähdyksen kaltaistakaan :)

   Poista
 2. Vitsit miten kaunis tuo viimeinen(kin) kuva! Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla, niin kauniita kuvia!!
  Mulla olis myös tuo inhottava urakka, ikkunanpesu todella tarpeeseen alkamassa. Katsotaan milloin saan itseni pakotettua hommaan. :) Toisaalta työnjälki kyllä suuresti palkitsee aherruksen. On se vaan niin ihana kun ikkunat hohtavat puhtaana. Eli, josko jo huomenna alkaisin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Christina! Mietin, että jos vain ottais yhden ikkunan kerrallaan...meillä joutuu lähes kaikki ikkunat pesemään ulkoa tikkailla tai vastaavasti roikkumaan toisesta avonaisesta ikkunasta puoliksi ulkona, kun ulommat ikkunat aukeavat ulos päin. On ne vanhat ikkunat kauniit mutta se peseminen on melkoista akrobatiaa!

   Poista
 4. Täälläkin on ikkunanpesut edessä, tai mieheni yleensä pesee ne, mutta täytyy odottaa että flunssa ensin hellittää..sitten vasta jaksaa alkaa taas kevätsiivous puuhiin..
  Sinulle myös aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele :) Nyt kun pesis, niin ei sitten taas heti tarvis uudestaan...

   Poista
 5. Itse sain pestyä kasvarin ikkunat (joo, just siitä tärkeimmästä aloitin;)) ja sitten loppui puhti. Katsotaan milloin seuraava inspis iskee, odotukset eivät ole kovin korkealla:D Aivan ihana tuo eka kuva, täynnä maalaisunelmaa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mäkin aloitin tärkeimmästä ;)Toivottavasti inspiraatio iskee ennemmin tai myöhemmin :)

   Poista
 6. Pihapuuhat ne on niitä parhaimpia :) ikkunan pesu ei niinkään :D mullakin odottaa vielä 4 ikkunaa pesijäänsä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, en ole edes laskenut miten monta ikkunaa, ruuduista puhumattakaan, meillä on vielä pestävänä :/ Osa ikkunoista on onneksi 3-ruutuisia mutta voi taivas niitä 6-ruutuisia, joihin ei edes ikkunalastalla mahdu...A-P-U-A!

   Tsemmpiä sinnekin pesupuuhiin ;)

   Poista
 7. ikkunanpesu inspiraatioita odotellessa ...
  ihania kukkasia,kesäistä fiilistä...
  mulla alkaa jo tympiä tää pohjoisen säätiedottajan rooli, mutta räntää tulee > :(#¤%&

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tiedota rauhassa vaan...täältä ainakin irtoaa sympatiaa <3

   Voi räntä sitä pohjoisen kesää odotellessa!!!!

   Poista