15. toukokuuta 2012

Se on täällä

Kesä nimittäin!

Olohuoneesta terassille aukeava ovi sepposen selällään <3

Ulkona suloisessa tuulessa kuivuneet raikkaat vaatteet ja kankaat korissaan odottamassa jatkoa :) 
Välihuoneen (esiintynyt aikaisemmin myös vierashuone, työhuone ja ruokailuhuone nimillä) matto sai lähteä. Paljas lauta joka huoneen lattialla <3 Huone siis tällä hetkellä täysin vailla tarkoitusta, sen vuoksi se on nyt välihuone.

Tulin loppuviikosta kaksi koria rikkaammaksi äitini toimesta. Niissä on tänään kankaita, huomenna jo ehkä jotain muuta ;)
Korien mukana tuli myös lasipullot (vai tulikohan korit pullojen mukana?). Vasemmalla oleva pullo on kuulunut isäni äidille ja sen omassa korissa (siis edellisessä kuvassa oikealla) on lappu, jossa lukee mamman käsialalla Hapan punaherukkamehu 1970. <3 Oikealla oleva pullo on löytynyt kirppikseltä. Äitini on, uskokaa tai älkää, vieläkin kovempi kirppishaukka, kuin minä!
Pihallakin ollaan poikettu ihan vain auringon vuoksi (olen siis kipeän neidin kanssa ollut kotona). Kriikunapuun kukkia ei tarvitse kauaa enää odottaa :)

Syreenissäkin pienet lupaukset ihanasta tuoksusta alkukesällä. Pitäisköhän tuo taustalla oleva potkukelkka taas kiikuttaa verstaan vintille??? No, enpä taida jaksaa.

Kesän alku toi näköjään neidille tulleessaan taas tuon kaverin, jota ei mielellään seuraksi oteta, nimittäin refluksitaudin (ei kyllä liity kesään millään tavalla). Ja sen verran rajuna, että ollaan nyt vain pysytelty kotosalla, päivähoitoon ei ole just nyt asiaa. Saatiin uusi lääkitys ja ehkäpä se tepsii pian ja päästään taas elämään "normaalia" lapsiperheen elämää. Nyt olen muuten keksinyt yhden miinuksen kauniille lautalattioillekin...lautojen välistä on melko vaikeaa pestä oksennuksia pois. Eipä ole moista täällä asuessa juurikaan joutunut tekemään...

Ja pliis...lukekaa postaus alusta ja jättäkää viimeinen kappale lukematta (niin aion tehdä itsekin!)...jää parempi fiilis :)


13 kommenttia:

 1. Oi tuota ekaa kuvaa! <3 Täällä ei vielä voi puhua kesästä, aurinkoista on, mutta tuuli on kylmä edelleen. Ihanaa, jos teillä on jo kesä, pian sen on saavuttava sitten tännekin! :)

  Ja voi kurja tuota viimeistä kappaletta! :( Toivottavaasti uudet lääkkeet tuovat helpotuksen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin ollut vähän kylmä tuuli vielä mutta sisällä ja ulkona on ollut aika sama lämpötila, niin ovia ollaan hetkellisesti pidetty ihan aukikin :)

   Onneksi tämä päivä on mennyt paremmin kuin eilinen! Kiitos Jenni <3

   Poista
 2. ihanat kuvat <3 voi, meillä on tänään hieman harmaampaa, lämmintä kyllä mutta viikko on muuten ollut aivan mieletön! :)

  paranemisia neidille :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina <3 Tänään eivät päikkärit keskeytyneet huutoon ja itkuun, joten huomattavasti parempi päivä on jo ollut.

   Poista
 3. Toi pulska pullo on aivan ihana. Voimia teille pikkuisen kanssa. Meillä on tytöllä tytöllä perussairauksia ja onhan siinä totuttelua. En juurikaan mieti mitä on "normaali" lapsiperheen elämä. Ajattelen niin, että tällainen elämä meille tuli. On helpompi sopeutua ja hyväksyä se oma elämä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulska pullo on kyllä kivakivakiva!

   Kiitos tuesta! Me ollaan eletty jo pitkään tasaista vaihetta sairauden kanssa ja vaikka se hyvä aikakaan ei ole todellakaan mitään normaalia lapsiperheen elämää, niin siltä se on meille tuntunut, kun ei muusta tiedetä. Jokaisen suupalan vahtiminen ja joka paikassa tivaaminen "mitä tässä on" ja "miten tämä on valmistettu" on meillä ihan perussettiä... mutta joo, hyväksyttävähän se on :) Onneksi tänään on ollut helpompaa :)

   Poista
 4. Se on vaan niin väärin, että kirppishaukan pitää koko ajan vähän niinkuin jarrutella, kun ei sitten taida niitä todellisia tarpeita enää oikein olla. Mukavaa helatorstaita, toivottavasti se pikku- neidin olo siitä taas kohentuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niinhän se on...epäreilua ;) Kerron kyllä heti, kun jonkun tarpeen keksin, niin saat taas kulkea silmät auki :)

   Mukavaa helatorstaita teillekin. Neiti on voinut tänään jo paremmin, toivottavasti pahin olisi taas tällä erää takana päin.

   Poista
 5. Ihanat lasipullot. Oi ei, refluksitauti on hirveä ja varmasti kamalaa, kun se on pienellä lapsella :/ Tsemppiä ja paranemisia teille sinne! Kohtahan teillä puhkeaa puutarha kukkaan :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia taas! Voimia teille taudin kanssa!

  VastaaPoista
 7. Minulla taas on tunnustus blogissani sulle! :)

  VastaaPoista