28. heinäkuuta 2012

Nerokasta!

Olen pitkään miettinyt neidin liitutaulun maalaamista uudestaan. Sen pinta on ollut niin kulunut, ettei liitu ole jaksanut enää tarttua siihen. Asian toteuttamista on jarrutellut ainoastaan liitutaulumaalien järjettömän iso purkkikoko ja sen mukainen hintakin. Nyt kuitenkin sain erään blogin innoittamana muutakin maalattavaa!

Mallan blogissa Elämää villa honkasalossa oli toteutettu nerokkaasti jääkaapin oven maalaus liitutaulumaalilla! Niinhän minä menin ja tein saman nerokkuuden perässä :) Kiitos Malla tästä loistavasta ideasta!


Meidän jääkaapin ovessa on jo pitkään roikkunut paperinen lista helpoista, koko perheelle maistuvista arkiruuista. Lapusta on ollut niin helppo arpoa seuraavan päivän sapuskat hetkenä, jolloin päässä ei liiku mitään ja kauppalistaa pitäisi raapustaa. Nyt kuitenkin lappunen on hukkunut johonkin, joten ei kai auta muu, kuin alkaa kirjoittaa listaa uudestaan vaikka suoraan jääkaapin oveen ;) Ja neidin piirrustuksillekin jää varmasti vielä tilaa :) Ja juu, kyllä se oikea liitutaulukin maalattiin...siitä kuvia vaikka toisella kertaa :)
Tiedättekös mikä on arjen parasta luksusta?

Aamuaurinko keittiöön <3

Inspiroivaa lauantain jatkoa! Ja kiitos kaikille edelliseen kommentoineille <3

18 kommenttia:

  1. On aina tosi kivaa, kun löytää jostain blogista toteustuskelpoisen idean. Mäkin ehdin käydä ihasteleassa Mallan ideaa. Tää on tosi hauska idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin kiva idea, että pakko oli itsekin toteuttaa :)

      Poista
  2. Heipskukkuu!!:) voi miten ihana tuli!!!ja ihana tunnelma muutenki siellä teitin köökissä on!:)

    VastaaPoista
  3. Hieno tuli! Varsinaista valohoitoa tarjolla teillä keittiössä heti aamutuimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti AnniK! Aurinko heti aamutuimaan saa kivasti päivän käyntiin :)

      Poista
  4. kerrassaan nerokasta todellakin :))) ja uskaliastakin ;)
    piiitkäasta aikaa blogikierroksella kahlaan suosikkien kesiä läpi :)
    aamu omenatarhassa ei petä koskaan :) hyvää kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskaliasta minunkin mielestäni! Maalatessani ensimmäisiä telanvetoja, sanoin miehelle, että tämä on varmaan hulluinta mitä olen tehnyt :) Kiva, ettei tänne tullessa tarvitse pettyä ;) Hyvää kesän jatkoa sinullekin :)

      Poista
  5. Tosiaankin uskaliasta! :) Mutta vau, lopputulos on tooosi hieno! :)

    Ja toi viimeinen kuva... I-H-A-N-A !!!

    VastaaPoista
  6. Aamuaurinko ♥ Tulevaan talooni paistaa kylläkin ilta-aurinko, mutta en valita - illan viimeiset säteet ♥ Tämänhetkiseen keittiöön, siis rintamamiestalossa, paistaa kyllä aamulla, mutta olen niin aamu-uninen että ehkä ne säteet menevät vähän hukkaan ;-)
    Ihana jääkaappi, siis ihan mahtava! Tuo viereinen maalaamasi vihreä kaappi on kans niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös aamu-uninen, mutta hyvin harvoin meillä saa kauaa nukkua. Tänään herättiin "myöhään", kun neiti heräsi vasta kahdeksalta. Kahdeksan on meillä sen varran myöhään, että tuntuu jo siinäkin menevän vähän aamu hukkaan ;)

      Tykkään kovasti tuosta vihreästä kaapista. Laitoin sen kuntoon jo valmiiksi, kun ensi kesänä on tarkoitus tehdä keittiöremontti ja sinne laitetaan juurikin tuon kaltaiset kalusteet. Luotan enemmän noiden jo pitkään palvelleiden kalusteiden toimivuuteen, kuin uusiin :) Ja onhan nuo vanhat aika kauniitakin <3

      Poista
  7. Toi oli kyllä superhauska tuunaus, ihastelin sitä jo tuolla Mallan blogin puolella. Kaikenlainen auringonpaiste on kyllä ihan luksusta kaikkien sadepäivien jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on luksusta, jos paistaa vaikka koko päivän :)

      Poista
  8. Mitähän minun vuokraisäntä tykkäisi jos maalaisin meidän jaakaapin ovet liitutaulumaalilla..eipä tykkäsis joten tää vuokra-asuminen on siittä ikävempää..aina täytyy miettiä voiko enempää lyödä nauloja seinään saati sitten koukkuja kattoon..tosin kun joskus tästä asunnosta lähetään niin taitanee mennä tapetit vaihtoon..on sen verran kuitenkin naulan reikiä seinissä..
    Kiva idea tosiaan tuo liitutaulu maali..ihastelin minäkin sitä mallan blogissa..
    Oi minustakin olisi ihanaa jos auringon säteet tekisi kuvioita meidän sisälle.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuokraisäntä ei ehkä tykkäisi moisesta maalailusta :( Harmillista, että ne harvoin ymmärtävät tällaisten kivojen juttujen päälle ;)

      Poista
  9. Tämä oli kyllä hieno tuunaus, mitäköhän täällä voisi maalata liitutaulumaalilla.. Pieni taiteilijanalku voisi kohta innostua moisesta pinnasta :) Mun ystävä on maalannut keittiöstä yhden kapean seinän liitutaulumaalilla ja siinä heillä on esim.kauppalistaa ja jotain herkullisia reseptejä, kiva idea sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on kapea kaistale kahden oven välissä maalattuna mutta sitä ei ole juurikaan tullut käytettyä, siinä on niin huono pinta, ettei liitu tartu. Senkin voisi siis maalata uudelleen. Meidän neiti ainakin tykkää kovasti liiduilla piirrellä, äitinkin kuva piirretty jo moneen kertaan ja hauskasti äitillä on aina mekko päällä :) Jossain lehdessä taisin nähdä muuten lastenhuoneessa yhden kokonaisen seinän liitutauluksi maalattuna, sekin oli kiva!

      Poista