27. maaliskuuta 2013

Ompeluhuoneen uusi järjestys

Niin se vaan on, että kevät laittaa järjestelemään huoneita uuteen uskoon. Vai oliko se nyt kevät vai sittenkin emäntä? Noh, oli miten oli, isäntä pyöräytti lipaston ja ompelupöydän päittäin ja taas saatiin uutta ilmettä ompeluhuoneeseen :)

Lipasto ikkunan alle, missä se on aikaisemminkin tainnut olla. Pelargonit viihtyvät aurinkoisella ikkunalla varmaan aika pitkään, sen verran vilpoista kuistilla vielä on. Ovat muuten saaneet viikonloppuna uutta multaa ja hiukan vielä odottelen lisää uutta kasvua, niin sitten laitetaan leikaten pistokkaita :)

Keväiset kirppiskankaat odottavat korissa emännän inspiraatiota...

Järjestelyä olisi vielä luvassa jonkun verran...korin takana on huoneen ainut pistorasia, eikä siis mitenkään lattian rajassa vaan ihan tuossa korin yläreunan tasolla heti tuon mustan puhelinpistokkeen alla, toisin sanoen vähän häiritsevästi keskellä seinää ;) Pitäisi keksiä joku hyvä naamiointisysteemi! 

Lipaston viereiselle seinustalle siirtyi ompelupöytä...sekin vaatinee vielä vähän järjestelyä, että saan taas homman toimimaan...

Se ois kuulkaa pitkä pääsiäisviikonloppu ihan kohta täällä. Meillä ei kummempia suunnitelmia ole...hengaillaan, nautitaan auringosta, leikataan lisää omenapuita...tai sitten keksitään jotain muuta ponnistelua vaativaa hommaa ;) Mutta sen verran taikauskoisia ollaan, ettei tällä kertaa olla kutsuttu vieraita :D

Kaunista keskiviikon jatkoa kaikille uusille ja pidempäänkin mukana viihtyneille lukijoille <3

18 kommenttia:

 1. Sen verran ahkeraan pääsee mies varmaan mööpeleitä siirtelemään, ettei taida erilliselle punttikselle olla käyttöä (?). Voi vitsit: treeni, parisuhdeaika & kotoilu (ihan trendien aallonharjalla); kaikki yhdessä paketissa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ai trendien aallonharjalla, no niistä en tiedä mitään...trendeistä enkä aalloista :) Juu, eipä se uskaltanut ottaa sitä riskiä, että siirrän huonekalut itse sen työpäivän aikana! Mutta ei tosiaan punttiksella erikseen tarvitse käydä, jos treeniä kaipaa...kyllä me tytöt jotain puhdetta keksitään ja katsos, kun omenapuutkin voi leikata niin, että puuhun kiivetään ihan vaikka runkoa pitkin...ja sitten tuo rinnepiha on tosi näppärää jalkatreeniä vetää rattikelkkaa perässä kera neidin :D

   Poista
 2. Lisää kankaita vaan koriin, niin pistoke peittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu :) Täytyy varmaan kiikuttaa viereen vielä toinen korikin, että saan seinänviertä kulkevat johdotkin piiloon :)

   Poista
 3. Niin kaunista että oikeasti ihan huokailuttaa :D
  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele :) Mukavaa pääsiäisen aikaa sinnekin!

   Poista
 4. Osaatko kertoa lisää omppupuiden leikkauksesta? Blogaustoive: omenapuiden hoito :)

  (Joo, netissä on kaikenmaailmantieto, mutta silti)

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin yrittää tehdä postauksen aiheesta! Meillähän on kokemusta vain vanhoista puista, joten niiden leikkuusta voisin kirjoittaakin :) Katsotaan mitä saan kehiteltyä :)

   Poista
  2. Jibii! Meilläkin landella on vain vanhoja puita...enkä tiedä, onko niille ikinä tehty mitään...ihan sillä silmällä siis ;)

   Poista
 5. Se on kevät, vaikka mitä sanoisivat säätiedotuksissa :) Mulle aurinko on yhtä kuin kevät <3

  Mukavaa siivoushetkeä!

  VastaaPoista
 6. Hyvää pääsiäistä ja aurinkoisia päiviä! Sun blogissa on nykyään niin jännää käydä, kun ei ikinä tiedä koska sattuisi olemaan suuria uutisia ;-)
  Hassua, kun puhuit pistorasioiden naamioimisesta, minun silmään ne ei ollenkaan satu, vanhoissa taloissa tuntuu aina olevan pistorasioita ihan missä sattuu, se kuuluu asiaan ;-) Se on niin kunkin omassa silmässä tuokin asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä Saila!? Ratkaisit mun ongelman tällä kommentilla! Eihän mua itse pistorasia häiritsekään, se on oikeastaan tosi kaunis korotettu vanha malli. Se mikä häiritsee on ne neljä töpseliä isone mustine möntteineen, jotka on ängetty tuohon kahden töpselin rasiaan...taidankin siis laittaa tilalle yhden vähän vähemmän erottuvan jatkojohdon ja saan mustat möntit seinästä törröttämästä ja sitten se kaunis pistorasia saa vaikka näkyäkin :) Toi puhelinpistokekin on mun mielestä aika sympaattinen, vaikkei sitä varmasti koskaan enää tarvita <3

   Kiitos taas Saila ja aurinkoista pääsiäisen aika sinnekin! :)

   Poista
 7. Joo vanhat pistorasiat on minustakin kauniita. Ja erityisesti tuo puhelinpistoke. Ja pitäähän sitä jättää jälkipolville ihmettelemistä. "Ai miten niin ennen puhelinten piti olla johdossa kiinni seinässä?" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelinpistoke on kyllä symppis :) Ihmeteltäväksi ne on tosiaan jätettävä, vaikkei niille käyttöä enää olisikaan :)

   Poista
 8. Voi että, heti, jos blogissasi on päivän tauko, niin jokottelen itsekseni. Ihanaa, että oot päässyt näin pitkälle! <3

  Ja symppikset pistoriasiat tosiaan, tulee ihan mummila mieleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa olla näin pitkällä! Vähän täälläkin jokotellaan ja uskalletaan jopa hiukan odotellakin jo :)

   Poista
 9. Pelargonithan vihertää jo kovasti! Ihanaa Pääsiäistä.

  VastaaPoista