21. joulukuuta 2013

Nro 21. Joulu keittiössä

Mitä voisinkaan rakastaa enemmän, kuin kukkien kuvaamista!? Niin, kukkien kuvaamista kynttilänvalossa <3

Eiväthän mun pelargonit saaneet riittävästi valoa keittiön ikkunalla, joten kiikutin ne vintin ylimääräiseen makkariin parempaan valoon ja vilpoisampaan ilmaan. Kukkapöytä siis vapautui ikkunan edestä ja siirtyi vanhan oviaukon kohdalle, josta on aikanaan ollut toinen käynti eteiseen.

Pöytä on oikeastaan aika näppärä tässä ilman sen kummempaa funktiota. Tyhjänä olevaa pöytää saa kivasti siirrettyä huoneesta toiseen valon mukaan (siis kuvausmielessä), edelliset lusikka-pyyhe-kuvat otinkin välihuoneessa, kun siinä oli parempi valo :) Ja pöydälle saa myös isosiskon barbit hyvin levälleen, yleensä ne ovat levällään ruokapöydällä :)

Mutta nyt itse asiaan!

Keittiön joulukukissa on punaista ja valkoista. Jaloleinikit ovat tulleet jäädäkseen mun suosikkeihin, aivan hurmaavia!

Kynttilöitä tietysti. Muutaman kävyn kera.

Hyvin simppeliä ja melko tunnelmallista. 

Tunnelmallista iltaa teillekin!

Nyt nautin pari kotitekoista konvehtia ja sitten menen maailman hienoimpaan paikkaan! Pihasauna on nimittäin lämpimänä <3

16 kommenttia:

  1. Oi pihasauna <3 Nuo jaloleinikit ovat kyllä kauniita.. meiltäpäin niitä hirmu harvoin vain löytyy :/ Mukavia ja jännittäviä päiviä ennen joulua teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihasauna on maailman hienoin keksintö, tai sauna ihan yleisestikin :) Muutamasta kukkakaupasta sain minäkin jaloleikikkejä kysellä, ennen kuin tärppäsi. Ihme kyllä, kun ovat niin trendikkäitäkin, luulisin :D Ihanaa joulua sinnekin <3

      Poista
  2. Pihasauna kuulostaa mahtavalta! Aikoinaan (siis yli 30 vuotta sitten!) meilläkin oli pihasauna, joka lämpesi myös jouluna. Muistan miten ihanaa oli juosta pihan poikki saunaan lumikinosten reunustamaa polkua pitkin, saunoa kynttilänvalossa ja kieriä lämmittelyn jälkeen lumihangessa. Oi ihana lapsuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania pihasaunamuistoja <3 Meilläkin harrastetaan tuota lumihangessa kierimistä, harmi vaan ettei ole lainkaan lunta juuri nyt! Meillä saunotaan vain pihasaunassa, kun sisäsaunaa ei olekaan :) Tuo isosisko aina jaksaakin kyläpaikoissa ihmetellä, että "miksi teillä on sauna sisällä" :)

      Poista
  3. Pihasauna kuulostaa niin luksukselta että oon ihan kade :) Lapsuuteeni on kuulunut pihasauna, ja suurin haave on että meillä on joskus sellainen pihamaalla :)

    Ihania, kauniita kuvia ja miekin tahdon vielä joulun leikot maljakkoon. Punaiset/Valkoiset tulppaanit taitaa olla miun valinta, oon vaan niin tulppaanifriikki. Enkä ees tiedä mikä niissä kiehtoo! :) Ihania joulunalus tunnelmointeja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pihasaunasta kannattaakin haaveilla, on se niin mahtava paikka!

      Tulppaanit on aivan ihania! Ne on mulle kevään kukkia, eli niitä ostetaan aina joulun jälkeen :D Olen aika optimistinen tuon kevään alun kanssa nimittäin ;)

      Ihanaa joulua sinne!

      Poista
  4. Niin kaunista!
    Jaloleinikit ovat ihania! Ja kukkien kuvaaminen todella mukavaa puuhaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pioni! Kukkien kuvaus on mahtavaa, kun ne pysyvät paikoillaan :) Niihin ehtii syventyä ja hakea ulottuvuuksia kaikessa rauhassa <3

      Poista
  5. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma niissä! Jaloleinikit ovat kyllä niin kauniita <3

    VastaaPoista
  6. Loistavia kuvia!
    Lämmintä joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
  7. Yksinkertaisen kaunista <3 Lempeitä löylyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina <3 Taas oli parhaat löylyt ikinä! :)

      Poista
  8. Ihanaa Joulua omenatarhaan! :)

    VastaaPoista