6. tammikuuta 2015

Ihme lusmuilua

Nämä jatkuvat vapaapäivät ovat saaneet mun rytmit pois raiteiltaan ja päivät jotenkin hassusti lipuvat...niistä ei saa kunnolla otetta. Ollaan toki saatu paljon aikaan ettei nyt ihan vain laiskotteluksi ole homma mennyt mutta toisaalta ihme hengailua ja lusmuilua on tullut sitäkin harrastettua nyt riittämiin. Olen pahasti rutiineissa kiinni, joten huomenna alkava isosiskon kerhokausi on hyvin tervetullut, jos vaikka saataisiin jotain rytmiä meidän viikkoihin ja päiviin. Ties vaikka blogiinkin saisin taas jotain rytmiä ja otetta :)

Joulu on nyt virallisesti ohi mutta kukkikoon viimeinen amaryllis rauhassa loppuun. Sen jälkeen alkaakin tulppanikausi ja kuulkaa KEVÄT, ainakin mun kalenterivuoden mukaan ;) Ja enteilee sitä kevättä kivasti myös ensimmäinen postiluukkuun tipahtanut siemenluettelokin. Tämä vuosi on varmasti puutarhavuosi <3 (Ei ainakaan mitään remonttia!!) Laitetaanpa siis arjen lisäksi puutarhasuunnitelmat rullaamaan!

We have spent the first days of january just hanging out and I can´t wait that our normal rhythm of days and weeks starts tomorrow. The Christmas is officially over and I feel like the spring is nearly beginning. This year will definitely be a year for the garden <3 (No renovation this year!!)

4 kommenttia:

 1. Päivärytmi on todellakin ihan sekaisin. Välillä ei tiedä mitä virallista viikonpäivää eletään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä Hanne! Meillä melkein tuo isosisko on paremmin selvillä mitä päivää eletään, kuin minä :)

   Poista
 2. Mullakin on tänään ihan selkeästi torstai. ;) Puutarhan kannaltahan kevät iskee ihan hetken kuluttua, olipa hyvä kun muistutit! Tässä kun pitäisi jossakin välissä pohtia ne siemenet ja syysistutuksesta myöhästyneiden talvivalkosipuleiden taimimullat ja kasvihuonekin kannattaisi hommata suunnilleen nyt, niin sen pääsisi pystyttämään heti kevään tultua, ja... ja... apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä olin ihan varma, että oli viikonloppu :) Nyt vaan kuule kiireesti suunnittelemaan puutarhajuttuja! Meilläkin koko kööri tsekkasi tuon siemenluettelon läpi eilen illalla. Mietittiin, mitä laitetaan kasvilavoille, mitä vitriiniin jne. Jos kaikkien toiveet pitää toteuttaa, niin jotain osa-aluetta pitää laajentaa ja reilusti :D

   Poista