Olen kokenut suolaisen piirakkapohjan vähän hankala toteuttaa niin, että maku ja rakenne olisivat molemmat kohdillaan. Meille ei sovi siis kotimaiset viljat, edes kaura. Myös manteli ja tattari ovat meille nounou. Mutta tässä pohjassa nyt natsasi molemmat, maku ja rakenne. Rakenteen suhteen tärkeä ainesosa on raaka hienoksi raastettu peruna. Tämän enempää en paljasta nyt tässä ;)
Täyteläinen poropiirakka on toteutettu ilman lehmänmaitoa ja ilman kotimaisia viljoja, se sopii siis myös gluteenittomaan ruokavalioon. Ohjeen voi helposti muokata myös ihan normipiirakaksi esim. täysjyvävehnäjauhoilla. |
Kiva idea tuo piirakan valmistaminen vanhaan paistinpannuun! Tuotapas täytyy joskus kokeilla =)
VastaaPoistaJuu, se onnistuu ihan mainiosti näinkin! Mulla ei ollut yhtään riittävän kuvauksellista piirakkavuokaa, niin leipasin sen sitten tuohon valurautapannuun :) Samassa pannussa muuten paistoin leipää grillissä kesällä, kun ei ollut uunia käytössä, toimi niinkin :)
PoistaHello Anna
VastaaPoistaWe don't know reindeer meat here.;) But I will try your recipe with vegetables only(Zucchinis, tomatoes, onions...). I'm sure my children will love it tomorrow. Thank you for the idea!!!
(What a beautiful cooker)
Hi, your version sounds yummy Laurence! Hope you and your children will love it too :)
PoistaI love this cooker as well!