30. tammikuuta 2015

Hohhoijaa ja taas mennään

Mistä sitä aloittaisi tänään?! Olen ihan varma, että olen jossain vaiheessa vannonut ja vakuuttanut täällä blogissakin, että kuluvana vuonna keskitytään pihajuttuihin, eikä tehdä remonttia eikä mitään muitakaan elämää mullistavia muutoksia. Enkö olekin!? No remonttia ei onneksi olla tekemässä ja pihallekin toivottavasti jää aikaa. Mutta nuo muutokset, niitä on luvassa, koska mä olen ihan mahdoton. Myönnän sen itsekin. 

Siitä olen ainakin kirjoittanut, että eteeni putkahtelee kivoja mahdollisuuksia, kun kuljen riittävän avoimin mielin. Niin kävi taas :) Olen siis asettanut itselleni tietynlaisia päämääriä ja tavoitteita, jotka ovat haavetasolla olevia, ei niinkään sellaisia joihin päämäärätietoisesti pyrkisin. Kuitenkin nuo haaveet ja tavoitteet näyttävät ajavan mua koko ajan oikeaan suuntaan ja nyt taas hyppäsin uuden jutun matkaan...

Bongasin yhden mahtavan koulutusmahdollisuuden ja puolitosissani mainitsin siitä myös miehelle. Kuulemma juuri sitä, mitä lääkäri on määrännyt! Okei...mulla ei ole hajuakaan mistä lääkäristä me puhutaan mutta mies kannusti kokeilemaan. Puolitosissani laitoin hakemuksen menemään, samalla innoissani ja kauhuissani. Ja nyt kuulin, että mulle on unelmien koulupaikka varattuna. Pitää sitten alkaakin miettimään tätä ihan tosissaan! Ja alkaa aikamoinen kalenterien järkkäily, että saadaan tämä toteutumaan. Tähän haluan todella panostaa!

Meillä muuten vietetään tänään lastenpäivää :D Isosiskon toiveesta :D Lapset saavat päättää asioista ja vanhemmilla on kuulemma yksi villikortti koko päivän voimassa, jolla saa tehdä yhden päätöksen :D Ruokakaupassakin on käyty isosiskon listalla...taitaa tykätä hedelmistä :D

Toivotan teille oikein ihanaa ja haaveiden täyttämään viikonloppua <3

What can I tell you today!? I´m excited and terrified at the same time. I just found out that I was accepted for my dream study program! I´m reaching my goals step by step. I´ll tell you more later :)

Now I wish you a nice weekend! See you soon!

22 kommenttia:

 1. Loistavaa! Ihana päivä! Pitäisikin toteuttaa tuollainen kuopuksen (17v) kanssa tai miksei kaikkien lasten, yksi kerrallaan. 💕 Oman intuition ja vaiston johdattamana löytyy uusia polkuja, jos niillevain uskaltaa rohkeasti astua. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä lastenpäivä! Eikä villikorttiakaan jouduttu käyttämään ;) Kiitos onnitteluista Tuija, olen superinnoissani!

   Poista
 2. Jännittävää, tekisi mieli jo arvuutella❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa arvuutella :) Lupaan kyllä, että valaisen jossain kohtaa mistä on kyse :)

   Poista
 3. Uudet mahdollisuudet kuullostavat ihanalta. Onnea sinulle. Elämä on yllätyksellistä ja yllätyksiin pitää tarttua rohkeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena! En ole vielä kertaakaan joutunut katumaan yllätyksiin tarttumista, joten samalla uskaliaalla linjalla jatkettiin tälläkin kertaa :)

   Poista
 4. I am so happy that you were accepted for your dream study program. I wish you all the best. Your photos are beautiful! Warm greetings from Montreal, Canada. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Linda for your encouraging words. Warm greetings from Finland too :)

   Poista
 5. Wau, onnea! Tämä kuulostaa oikein kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nonna! Jotain kivaa on luvassa, kerron myöhemmin lisää :)

   Poista
 6. Jännää - kaikkea hyvää uusille suunnitelmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää todellakin! ApuaApuaApua...huisin jännään :)

   Poista
 7. Huisin ihanaa - hyvä sinä!! Ihan mielettömän ihanat kukat ja kuvat niistä! Kivaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3<3<3 Kivaa viikonloppua sinne myös :)

   Poista
 8. Muutokset ovat hyvästä! Onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat Tuitiina, olen jotenkin ihan riippuvainen muutoksesta! Onneksi ovat yleensä vieneet hyvään suuntaan :) Kiitos <3

   Poista