18. tammikuuta 2015

"Uutta" olohuoneessa

Instagramin seuraajat tietävätkin jo, että meillä on olohuoneessa uusi kaluste. Tai ei se mikään uusi ole, monta vuosikymmentä vanha, mutta meille uusi kuitenkin. Blogia pitkään seuranneet tietävät, etten usko säilytystilan lisäämiseen, sen puutteen iskiessä. Uskon ennemminkin tavaran karsimiseen. Mutta tällä kertaa meidän mielestä säilytystilan lisääminen oli ihan perusteltua. Mies on alkanut harrastaa pienpanimoaan sen verran laajemmalla kalustolla, että kattilat ja maltaat eivät kertakaikkiaan mahdu mihinkään, niille ei ole ollut omaa paikkaa. Tai ainakaan meidän vähäisiin säilytystiloihin esimerkiksi nuo 36 litran kattilat eivät ihan pikku karsimisella mahdu. 
Joten mies osti itselleen vanhan kaapin. Se sijoittui olohuoneeseen, sillä siellä oli helposti kaapin mentävä tila järjestettävissä. Panimotoiminta tapahtuu pääosin saunalla ja keittiössä, joten senkin vuoksi sijoitus olohuoneeseen on varmaan ihan pätevä (olkkari on siis keittiön ja pihasaunan välissä :)).
Mun mielestä on kiva näyttää välillä näkymää ns. sisustuskuvien ulkopuoleltakin :) Laajemman rajauksen kanssa saadaan näkyviin lasten jälkiä :)

Tiedätte, että tykkään myös miettiä kuvissa olevien kalusteiden ja esineiden alkuperää ja hankintapaikkaa :) Näidenkin kuvien kohdalla on taas kiva huomata, että kaikki muut jutut ovat kirppikseltä tai muuten käytettynä ostettuja/saatuja, paitsi divaani ja ilmapallo. 

Maailman luotettavin ompelukone Husqvarnan automatic saa nyt päivystää kaapin päällä, kun mulla ei ole tällä hetkellä pysyvää ompelupöytää. 

Mitäs tykkäätte meidän uudesta tulokkaasta?

Ja hei, kivoja uutisia tuohon joku aika sitten kertomaani uniasiaan! Pienimmän ja myös muiden uniongelmat ovat tehneet kunnon harppauksen taas parempaan suuntaan. Yritetään pitää sama linja :)

We have a new cabinet in our living room. Actually it´s old, many decades old. It stores my husbands home brewing equipment. We like to furnish and decorate with old stuff and almost everything in pictures is secondhand. 

21 kommenttia:

 1. Kaappi on kuin olisi ollut siinä aina, eli sopii joukkoon tosi hyvin! Isot peukut teidän pienten ja sen myötä suurtenkin nukkumiseen, toivotaan unten muuttuvan parempaan pysyvästi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Villis :) Mekin kovin toivotaan näiden uniasioiden pysyvän nykyisellään tai vielä parempanakin :)

   Poista
 2. Tuo ompelukone on namu!
  Eipä kaapista arvais, mitä sisällään pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa mitä isosisko sanoi, kun kerrottiin mitä kaappiin tulee!? "Tyttöjen kaappiin isin panimojuttuja, yök! Ei käy!" Siitä olisi kuulemma tullut älyttömän hieno kerrostalo barbeille :D

   Poista
 3. Ihastuttavaa! Voisin tuijottaa näitä sinu kuviasi vaikka kuinka kauan. Teillä viihtyisin hyvin! Ompelukoneesi on varsinainen namupala! Tulee kouluajat mieleen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllä meille saa tulla viihtymään :) Anytime! Tosin se on pakko sanoa, että pahimmat lasten jäljet rajasin vielä näistä kuvista pois...

   Poista
 4. Onpas upea kaappi! Hyvän mielen läikähdyksen koin myös Husqvarnan nähdessäni. Samanlainen on äidilläni. Taitaa olla jostain 50-luvulta. Minulla on menossa jo kolmas kone (käytetty tämäkin) mutta äitini käyttää vieläkin tuota vanhaa uskollista. Monet hommat olen minäkin sillä ommellut aikanaan kotona ja joskus se on ollut minulla lainassa kun oma koneeni on pettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Löysin ompelukoneen muutama vuosi kirppikseltä. Tai oikeastaan ostin sen sen laukun takia enkä aavistanut miten uskollisen kapistuksen saan laukun mukana itselleni! Kone on ihan mieletön <3 On mulla uudempikin ompelukone ja saumurikin mutta en ole niitä kauheasti tämän hankinnan jälkeen käyttänyt!!!

   Poista
 5. Ihana kaappi - ja ihana ompelukone ja ihan samaa mieltä muiden kans - sinulla on upeat kuvat.

  VastaaPoista
 6. Upea kaappi, todellinen kaunotar. Ja kätkee varmastii sisäänsä mukavan määrän tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi on kyllä tilava! Todella paljon tilavampi, kuin odotimme ja hyvä niin...tuota panimotarviketta on aika lailla!

   Poista
 7. Kyllä on kaunis kaappi! Vanhoissa huonekaluissa on sitä jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä niin samaa mieltä kanssasi Piupau! Vanhat huonekalut onkin vähän mun heikkous...tekisi mieli antaa jokaiselle ihanalle kalusteelle koti mutta onneksi tila tulee vastaan :D

   Poista
 8. On kyllä taas hyvällä silmällä hankittuja esineitä sulla!! Ja ihanat värit! Parasta on kun hankintoja ei oo kokoajan, harvakseltaan ja tarpeeseen, way to go!! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anna!! TYkkään itsekin tästä kokonaisuudesta kovin :) Ja olohuone näköjään vaati "sisustuksellisestakin" näkökulmasta vähän suurempaa kalustetta, kun noita neliöitä on tuossa aika lailla. Jonkun aikaa tässä on jo kaappia etsitty ja nyt natsasi ulkonäkö, hinta ja myyntipaikan sopiva etäisyys!

   Poista
 9. Your beautiful cabinet has a soul! I love this dark wood in the white wall. Old fournitures does not pollute the air. It's my choice too ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaks Laurence! We don´t have too many dark furnitures, but it seems to make nice contrast. I like it alot!

   Poista
 10. Vanhat puiset huonekalut on ihan parhaita ja säilyttävät arvonsa! Kaappi sopii oikein hyvin teille kuvien perusteella ja onkin taas hienot kuvat! Minä aina selailen noita vanhojen ompelukoneiden myynti ilmoituksia, mutta tahtovat olla niin kallita, etten raaski ostaa. Jatketaan katselua ja haaveilua :))

  Oi, kun kiva kuulla, että nukutte paremmin...toivottavasti jatkuu myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuitiina! Minulla ei ole hajuakaan, mitä tällaiset koneet maksavat mutta jos tällainen Automatic vastaasi tulee, niin voin suositella lämpimästi! Se on kyllä silkkaa kultaa <3

   Poista